Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 16:10, 22 gru 2017

AngelikaX napisał(a)

Wooow, wiadomo kiedy będzie emitowany odcinek? Zapowiada się cudnie!

A kadry Twojego ogrodu oczywiście jak zawsze nieskazitelnie piekne

Ps. Danuś a hejtem (jeśli się taki pojawi) się nie przejmuj, jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził

Angelika, hejt głownie rodzi się z zazdrości, że ktoś coś ma ładnego, niekoniecznie zrobione własnymi rękami. Albo, że coś jest zbyt wymuskane niż przeciętnie uznawane za zadbane. Liczy się tylko to, co ktoś zrobił sam, a jak mu ktoś inny coś wykonał, to bee. Ale mam nadzieję, że się spodoba, bo właściciele kochają ogród i będą sami o niego dbali. No cóż, ale wykonać własnoręcznie nie potrafili, bo się nie da tego wykonać amatorsko. Było bardzo trudno, nawet dla nas. Bardzo, bardzo, mega trudny ogród. Nigdy takiego nie robiliśmy.

Odcinek nie wiem kiedy, bo jeszcze masa nad nim pracy w przyszłym roku, tulipany, uruchamianie elementów wodnych. Potem późno-letnie byliny mam nadzieję, bo wtedy jest najładniej. I trawy spektakularne.

Instagram Ogrodowiska
Kokesz 19:05, 22 gru 2017

Ja gdybym miała swój dom, też kupiłabym projekt, bo nie mam niestety wyobraźni przestrzennej, z wykonaniem może poradziłby sobie eM, z roślinami dałabym sobie radę....ale póki co mam tylko ogródek na osiedlu i o projekcie mogę tylko pomarzyć...
Gardenarium 21:13, 22 gru 2017

Ogródek na osiedlu nawet malutki, może być prawdziwym ogrodem. To kwestia, aby go pokochać i zadbać o ten kawałeczek. Wstawić mebelki malutkie, stolik okrągły z dwoma krzesełkami, zacisze jakieś w kąciku stworzyć, donice z kwiatami posadzić. Idę zobaczyć Twój ogródek osiedlowy

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:14, 22 gru 2017

Przed chwilą ubrałam choinkę. Daje sporo radości, pomimo smutków i wspomnień bolesnych.

Instagram Ogrodowiska
Kasiek 21:18, 22 gru 2017

Wiesz ze siedze cichutko tutaj i czekam ?
Gardenarium 21:21, 22 gru 2017

Kasiu, zdjęcia zrobię jutro. Dziś wspominam i na zdjęcia nie mam zupełnie nastroju. Nie chcę popsuć wspomnień Przeżywam.

Instagram Ogrodowiska
Basilikum 21:28, 22 gru 2017

Danus mocno tulam
Kasiek 21:31, 22 gru 2017

Wiem Danus...Pierwsze Swieta...Przytulam...
kasiek 14:24, 23 gru 2017

O - jaki niesamowity projekt! Bardzo ciekawie się zapowiada....
Wysyłam pozytywne myśli... I masę dobrych wspomnień
Gardenarium 14:28, 23 gru 2017

Radzę sobie jakoś, moja Rodzina, dom - daje mi radość, Witek piecze ciasteczka, ja stroję dom i głaszczę Kreskę.
Piekę pieczyste i gotuję, robię sałatkę z własnych warzyw, pierogi, krokiety kupiłam, nie mam siły na gotowanie wszystkiego osobiście.

Luzik dziś mam. Nie ma ciśnienia, nie będzie gości, będziemy we czworo plus pies
Tylko ten deszcz psuje aurę świąteczną, ale może przestanie.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies