Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

beata_kulesza 11:49, 14 gru 2014

Z wielką przyjemnością obejrzałam Maję w ogrodzie i Twój ogród. A Twój głos nastraja optymistycznie. Chyba jeszcze raz sobie obejrzę . Jeszcze raz gratuluję wspaniałego ogrodu a mój M po obejrzeniu stwierdzi, że dużo jeszcze musimy zrobić w naszym ogrodzie.
Madziarzeszow 11:53, 14 gru 2014

Gratulacje olbrzymie , z wielką niecierpliwością czekałam na odcinek
tak jak myślałam wypadliście świetnie , jeszcze raz gratuluję odcinku , ogrodu a przede wszystkim olbrzymiej pasji
ell 11:57, 14 gru 2014

Również przyłączam się do gratulacji.
Danusiu ogród wygląda perfekcyjnie......niedościgniony wzór.
Pozdrawiam serdecznie.
MiraR 12:05, 14 gru 2014

Obejrzałam,nie zaspałam Wielkie gratulacje dla Was To był miły poranek
11stokrotka 13:50, 14 gru 2014

Danusiu, to była czysta przyjemność widzieć Cię dziś rano z TV.
Cieszę się że jest mi dane korzystać z Twojej wiedzy. Niezmiennie pozostaję pod wrażeniem Waszych ogrodów i często podglądam Waszą pracę. Dziękuję, za tą możliwość.
Gratulacje z powodu jubileuszu i sukcesu międzynarodowego. I życzę kontynuacji tej dobrej passy.
Luki 14:40, 14 gru 2014

Odcinek wyszedł znakomicie. Sceneria gdy siedziałyście z Mają w nowej części niesamowita, słońce lustro hortensje itd wszystko razem pięknie się prezentowało. Dawno chyba nie było tak kompletnego odcinka, niczego mi nie brakowało
No i mimo, że było wiadomo o kontynuacji linii rabat i podjazdu w nową cześć dopiero na pokazanym planie widać jak genialnie jest to przemyślane
Iwk4 15:36, 14 gru 2014

Danusiu, wyszłaś ślicznie. Plan ogrodu zaprezentowany na początku zobrazował mi nasadzenia po zmianach. Wszystko jest spójne.
Odcinek świetny, pozdrawiam Ciebie i Witka.
edit: Zapomniałam napisać, że cały odcinek był super
bogumila 15:51, 14 gru 2014

Danusiu...piękny odcinek...i to ciepełko,które bije od Was...Pozdrawiamy serdecznie.
Margarete 16:00, 14 gru 2014

I ja z przyjemnościa przed chwilą obejrzałam ponownie odcinek z twoim ogrodem, rano oczywiscie obowiązkowo widziałam premierę
Twój ogród jak zwykle piekny, przemyslany, doskonałość w każdym calu, a do tego wy oboje z Witkiem, tacy normalni, sympatyczni, oddani ogrodowi
To wielkie wyróżnienie dla ciebie i ogrodu a potrafiłaś opowiedziec o nim bez zadęcia . Gratulacje raz jeszcze !
iwonadm 18:00, 14 gru 2014

przyłączam się do ochów i achów pięknie jak zawsze