Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Madzenka 20:37, 07 sty 2015

Danusiu jak dla mnie to wiosna może panować w Twym ogrodzie przez caly rok Przepięknie
rozark 21:33, 07 sty 2015

Danuś dzięki za pamięć i że znalazłaś czas aby do mnie nowicjuszki zajrzeć. Byłam tu wczoraj i pojawiło się prawie 4 strony. Jak ty to ogarniasz? I dzięki za artykuł o werbenie patagońskiej. Sprawię sobie taką i posadzę obok róży Bonica A nie kusiło cię żeby napisać coś o rabacie z kolorem pomarańczowym? Chodzi mi po głowie aby skomponować ją z brązem. Obwódkę zrobić np. z żurawki "miodowej" „marmoladę?” ( kruca bomba fiks uciekła mi nazwa)
A to dla ciebie z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia
Agatan24 23:13, 07 sty 2015

Wracaj szybko do zdrowia, przesyłam ciepłe pozdrowienia.
Gardenarium 09:50, 08 sty 2015

rozark napisał(a)
Danuś dzięki za pamięć i że znalazłaś czas aby do mnie nowicjuszki zajrzeć. Byłam tu wczoraj i pojawiło się prawie 4 strony. Jak ty to ogarniasz? I dzięki za artykuł o werbenie patagońskiej. Sprawię sobie taką i posadzę obok róży bonica A nie kusiło cię żeby napisać coś o rabacie z kolorem pomarańczowym? Chodzi mi po głowie aby skomponować ją z brązem. Obwódkę zrobić np. z żurawki "miodowej" „marmoladę?” ( kruca bomba fiks uciekła mi nazwa)

Mam gotowe rozwiązanie, za mało chodzisz po stronie głównej

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/407-modna-rabata-w-ognistych-barwach

Instagram Ogrodowiska
rozark 11:46, 08 sty 2015

Gardenarium napisał(a)

Mam gotowe rozwiązanie, za mało chodzisz po stronie głównej

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/407-modna-rabata-w-ognistych-barwach

Hi, Hi moja rodzina powiedziałaby, że za dużo. Od kiedy się zapisałam do ogrodowiska to siedzę przy portalu i zachowuję się jak uzależniona . Jak czytam jakiś artykuł np. o werbenie to od razu muszę posprawdzać wszystkie nieznane a wymienione rośliny w artykule. To zabiera dużo czasu. Wczoraj miałam otwarte ok. 50 zakładek, wszystkie z ogrodowiska. Wpisałam w wyszukiwarkę kolor pomarańczowy ale nie wyskoczył mi ten artykuł. A jest ich już dużo, wszak mam 5 letnie zaległości .
A to dla ciebie

I zabieram się za czytanie artykułu.
boguslaw_r_ 12:23, 08 sty 2015

Gardenarium napisał(a)
Tak sobie teraz myślę, jakże "ubodzy" są ludzie, którzy nie mają żadnej pasji, tylko własny "nos" i "kasa". Jakże nasze życie jest piękne, gdy możemy sobie sprawić radość choćby jedną roślinką i to szukanie, zdobywanie, zmiany - są takie przyjemne

Też tak myślę, co gorsze to, że po tej stronie jest większość.
boguslaw_r_ 12:30, 08 sty 2015

Gardenarium napisał(a)
Na gardło pomaga herbatka z oregano, to wiem bo próbowałam.

Danuś na gardło i wszelakie przeziębienia, bardzo dobry jest syrop (naturalny ANTYBIOTYK po czosnku) z sosny, na wiosnę będę robił to podzielę się z Tobą abyś więcej nie chorowała i nie przeziębiała się, jest to sprawdzone,
Pszczelarnia 14:40, 08 sty 2015

boguslaw_r_ napisał(a)

Też tak myślę, co gorsze to, że po tej stronie jest większość.

Nie jest większość. Nie ma na to dowodów ani statystyk, Bogusławie.
boguslaw_r_ 15:46, 08 sty 2015

Pszczelarnia napisał(a)

Nie jest większość. Nie ma na to dowodów ani statystyk, Bogusławie.

Tak myślę, nie mniej jednak jest ich bardzo bardzo dużo, pozdrawiam Ewuniu.
Gardenarium 15:49, 08 sty 2015

Reniu dlatego nie wyskoczył bo ona "egzotyczna jest" ale jak wpiszesz rabata w brudnym różu to wyskoczy, bo tak zatytułowana jest

https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=rabata%20w%20brudnym%20r%C3%B3%C5%BCu

a grafiki to już same ogrodowisko Link

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies