Danuś dzięki za pamięć i że znalazłaś czas aby do mnie nowicjuszki zajrzeć. Byłam tu wczoraj i pojawiło się prawie 4 strony. Jak ty to ogarniasz? I dzięki za artykuł o werbenie patagońskiej. Sprawię sobie taką i posadzę obok róży Bonica A nie kusiło cię żeby napisać coś o rabacie z kolorem pomarańczowym? Chodzi mi po głowie aby skomponować ją z brązem. Obwódkę zrobić np. z żurawki "miodowej" „marmoladę?” ( kruca bomba fiks uciekła mi nazwa)
A to dla ciebie z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia
Hi, Hi moja rodzina powiedziałaby, że za dużo. Od kiedy się zapisałam do ogrodowiska to siedzę przy portalu i zachowuję się jak uzależniona . Jak czytam jakiś artykuł np. o werbenie to od razu muszę posprawdzać wszystkie nieznane a wymienione rośliny w artykule. To zabiera dużo czasu. Wczoraj miałam otwarte ok. 50 zakładek, wszystkie z ogrodowiska. Wpisałam w wyszukiwarkę kolor pomarańczowy ale nie wyskoczył mi ten artykuł. A jest ich już dużo, wszak mam 5 letnie zaległości .
A to dla ciebie
I zabieram się za czytanie artykułu.
Danuś na gardło i wszelakie przeziębienia, bardzo dobry jest syrop (naturalny ANTYBIOTYK po czosnku) z sosny, na wiosnę będę robił to podzielę się z Tobą abyś więcej nie chorowała i nie przeziębiała się, jest to sprawdzone,