Danusia już pewnie śpi po całym dniu spędzonym w Bukszpanowym z od czasu do czasu z popijając bąbelki . I oczywiście jakby mogło być inaczej ...znowu zaskoczyłaś tulipanami, ciemiernikami, żółtkowymi prymulami i pomarańczowym wiankiem śliczności.
Hurrrrra !!!! Wiosna
Danusiu, u Ciebie wiosna z bąbelkami....muszę przyznać, że zaskakująca inauguracja sezonu....trza brać przykład....tylko, Was było na tę butelkę kilka głów, ja sama....chyba nie popracowałabym ja już w ogrodzie
Pozdrawiam
Super pomysł na rozpoczęcie sezonu szampanem, nadrobię zaległości w kolejny weekend, jeszcze coś zostało z sylwestra.
Wianki energetyczne niesamowicie, skąd bierzesz takie "naturalne" dekoracje?
U mnie same sztuczności...
Zawsze szukam jedwabnych kwiatów, są idealne, plastikowe widać z daleka Szukaj w dobrych kwiaciarniach. Ja często kupuję nawet za granicą jak mi się coś spodoba, wkładam w takie wielkie pojemniki (zima-wiosna mam podział) i czekają na odpowiedni moment. Nazbierało się pomarańczowych i jest
Moim zdaniem najlepszą wiosnę czyni kolor żółty i pomarańczowy Słoneczny, wesoły, energetyczny. Pcha do działania i miło się na niego patrzy, letem potrzebujemy ochłody i wtedy kolory niebieskie, fioletowe itd.
Poszłam spać chyba o 20:30. Poprzednia noc była zarwana do drugiej bo odwiedziny syna i późne ognisko - obecność trzeba wykorzystać, a teraz to trza odespać.