Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 11:24, 09 mar 2015

Słonko wyszło pół godziny temu, a było ponuro Teraz jest dużo weselej

Instagram Ogrodowiska
Borbetka 11:55, 09 mar 2015

No i jestem zadowolona . Z tego pomarańczu. Ślicznie jest, aż się robi cieplej. Granat jeszcze będzie, poczekam. Na słońce dziś też czekam, już za chwilę ... .
Jestem ciekawa, ile słońca zyskasz. Też muszę żywopłot Skyrocketowy obciąć, mój popełniony błąd, na który muszę patrzeć bez przerwy. Tak bym chciała docelowo mieć max. 2,5 m. Zasłoni sąsiada, ale słońce wpadnie i w końcu kiedyś już go nie będzie widać.
kaisog1 12:51, 09 mar 2015

...nooooo drinkowanie od 10 rano w poniedziałek... co to będzie za tydzień! hahahha Wianek cudownie energetyczny! I uśmiałam się z tulipanów a prymulki wyglądają jak małe słoneczka W bukiecie moje ukochane anemony.... cudne....

Nienawidzę cięcia takich wysokich żywopłotów... mam po prostu lęk wysokości i mnie to przeraża A u Teściów parę takich jest i trzeba się z tym szarpać co roku....
Kasiek 13:07, 09 mar 2015

Na zdrowko Dana, na dobry poczatek tygodnia, za slonko i pogode, za usmiech i roslinki

p.s u mnie 18 stopni...ide poplywac w basenie
rozark 15:20, 09 mar 2015

wiosna, wiosna ...
Sebek 15:32, 09 mar 2015

Wianek wyszedł obłędny, ta precyzja wykonania i dobór materiału po prostu zachwyca

Jak fajnie, że zaczęliscie sezon Ciekawie jak wygląda lub będzie wyglądać buk?

Pozdrawiam całą ekipę Gardenarium
Gardenarium 16:07, 09 mar 2015

Na razie buk wygląda po staremu, za to tuje i tulipanowiec, a pod nim świerki pociachane ostro. Tempo jest spokojne, bez pośpiechu, grunt to nie dostać zakwasów

Instagram Ogrodowiska
mira 16:16, 09 mar 2015

Danusia czy to taki teraz jest standard, że jak ekipa przychodzi do ogrodu do roboty to się szampana stawia zaraz rano ? no chyba, że mają lęk wysokości i jakoś to trzeba było przełamać
Nie chciałabyś wiedzieć jak cudna była/jest pogoda u mnie nóg nie czuję
ciemierniki odlotowe

pozdrawiam
Katka 16:24, 09 mar 2015

A tu jak zawsze piękne obrazy cieszą oczy . Wianek bardzo energetyczny, tulipany i ciemierniki urocze .
No to uznaje sezon za otwarty i jadę jutro ciąć swoje tuje .
Gardenarium 16:27, 09 mar 2015

mira napisał(a)
Danusia czy to taki teraz jest standard, że jak ekipa przychodzi do ogrodu do roboty to się szampana stawia zaraz rano ? no chyba, że mają lęk wysokości i jakoś to trzeba było przełamać
Nie chciałabyś wiedzieć jak cudna była/jest pogoda u mnie nóg nie czuję
ciemierniki odlotowe

pozdrawiam

Ekipa własna, warto postawić, a i samemu się napić. Teraz golnęłam sobie szklankę podczas zamiatania

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies