Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

deszczowymaj 11:56, 12 kwi 2015

Danusiu jak dobrze,że już jesteś z nami
kaisog1 14:00, 12 kwi 2015

I bardzo dobrze! Przerwa potrzebna! A teraz marsz do roboty!!! hihihihihihi
Madzenka 16:03, 12 kwi 2015

Wcięło mojego posta...
Zatem zostawiam jeszcse raz uśmiech dla Ciebie
Hortensja 21:58, 12 kwi 2015

pozdrawiam
waldek727 23:39, 12 kwi 2015

Kochani.
Zamknięcie przez Danusię wątku ,,Ogród nie tylko bukszpanowy - część III" nie było bezpodstawne. Jej szybki powrót na ,,Ogrodowisko" świadczy tylko o tym, jak dużo serca wkłada we własną pracę z której to my również codziennie korzystamy. W swoim imieniu mam prośbę, (myślę, że słuszną) abyśmy przez pewien okres nie obarczali Danusi żadnymi pytaniami i nie potęgowali w niej wysiłku, oraz tym samym nie skradali Jej wolnego czasu który to obecnie jest dla niej wartością nadrzędną i bardzo cenną.
Jest taka chwila, abyśmy to teraz my w zaciszu własnych domostw w zamian podzielili się telepatycznie z Danusią ciepłem naszych serc, szanując przy tym Jej prywatność oraz to, co robi dla nas w czasie kiedy beztrosko płyną dni.

Ps.
Proszę nie pozostawiać żadnych komentarzy dotyczących tego postu.
Gardenarium 09:11, 13 kwi 2015

Dajcie spokój z tym kochani. Tylko dwa dni mnie nie było, bo potrzebowałam

Jest jak jest, to nie miejsce na pokazywanie trudnych spraw rodzinnych.

Dlatego nadal piszcie do mnie na tematy ogrodowe Proszę Bez tego życie nie ma sensu. Psychologiczne wsparcie mi niepotrzebne. To w końcu forum ogrodowe Od spraw rodzinnych mam rodzinę, ciocie, wujków, brata

Nie chcę aby mój wątek zamilkł Ale też nie chcę aby zawierał wyrazy współczucia czy podtrzymywania na duchu. Dlatego usunęłam to zdanie, bo widzę jak to wpływa na Was

Bardzo mi zależy, abyście mój ogród odwiedzali, bo mam obecnie wiele nowych roślin do posadzenia, tylko czasu brak Póki co, ale to się zmieni Znajdę czas jakoś

Instagram Ogrodowiska
Ensata 09:14, 13 kwi 2015

Chapeau bas!!! Przyznam że zaczynałam się czuć lekko nieswojo. Dziękuję za ten post
Gardenarium 09:17, 13 kwi 2015

Robię np. warzywnik w ogrodzie z lustrem, zasiane już co trzeba, mam też cudne sałaty i buraki liściowe.
Montujemy tez wypasiony plac zabaw, naprawdę wypasiony... dwupoziomowy jakiś, 13 godzin montowania w 3 osoby A ja udam się na pikowanie sałat i buraków. Mam tez jarmuż i inne takie rarytasiki ...

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 09:19, 13 kwi 2015

Będę robić.... uwaga.... najmodniejszą donicę we wszechświecie, o której nawet nie macie pojęcia.. tak... co piszczy w donicach już wiem... i mam ich wypełnienie

Instagram Ogrodowiska
Zielona 09:22, 13 kwi 2015

No. To fajnie, że jesteś i że sama się wypowiadasz Choć szanuję troskę innych o nasze wątki, wolę jednak Twoje osobiste komunikaty

Buziak i pokazuj, co sadzisz.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies