Gardenarium
19:20, 13 kwi 2015
Nie - to nie ten pomysł. W moim starym ogrodzie razem z kaktusami miałam 600 donic (200 - kaktusy). To dopiero było coś. I ten ogród był w jednym z pierwszych odcinków Mai w ogrodzie
Mam go na płytce i pokazuję w czasie prywatnych wizyt u mnie
Ogród przypominał najwspanialsze angielskie założenia ogrodowe - tak się wyraziła Maja
Ale to już przeszłość.. donice są, zostały, kiedyś je wykorzystam,. ale nie w tym ogrodzie bo mi nie pasują kolorystycznie. Pasują do starej cegły i taki aranż pewnego zakątka kiedyś będzie...
Będzie jak w ogrodzie Barnsdale Geoffa Hamiltona, taras z odzysku i mnóstwo terakotowych donic ze ślicznymi roślinami, albo jak w Great Dixter - przed wejściem do domu Christophera Lloyda. Tak miałam

Ogród przypominał najwspanialsze angielskie założenia ogrodowe - tak się wyraziła Maja

Będzie jak w ogrodzie Barnsdale Geoffa Hamiltona, taras z odzysku i mnóstwo terakotowych donic ze ślicznymi roślinami, albo jak w Great Dixter - przed wejściem do domu Christophera Lloyda. Tak miałam

Instagram Ogrodowiska