Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

waldek727 16:12, 09 wrz 2015

Gardenarium napisała:

Jutro przeniosę się w "czasie" (raczej miejscu, ale co tam)).

Danusiu.
Jedziesz w krainę marzeń niejednego ogrodnika.
Życząc Ci wielu pozytywnych wrażeń czekam po powrocie na Twoją relację z pobytu w Banbury gardens.
Pozdrawiam.
Gardenarium 16:21, 09 wrz 2015

Jestem tam umówiona z głównym ogrodnikiem Ale to w piątek, w czwartek jestem umówiona z całkiem kim innym. Waldziu, nie zabaczyłeś wklejanki w ogrodach inspirowanych naturą. Wybrałam subtelne kompozycje

Czeka nas (we dwoje w końcu będziemy) porcja kolorów i moc wrażeń.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:24, 09 wrz 2015

saturday napisał(a)
Danusiu dziękuję za tak szybką odpowiedź Jednak chyba mało precyzyjnie sie wyraziłam to będą donice "przyklejone" do fundamentów i schodów (jest to przed wejściem do domu) nie chcę wysokiej podmurówki tylko schodkowo (o ile się to uda) rośliny. Będzie to takie obrzeże na fundamencie bez dna.. czy wtedy też powinnam zastosować takie rozwiązanie?

Nie, sama gleba wystarczy do wsiąkania, bez dna mają być.

Instagram Ogrodowiska
ewakatowice 16:27, 09 wrz 2015

Ogród Bukszpanowy to elegancja, wdzięki a detalami czaruje właścicielka wszystkich zaglądających

Nowa strona … ach, podziwiam
Pawlus 19:41, 09 wrz 2015

Nowa strona fantastyczna. Lecę oglądać realizacje, pewnie znów coś mnie zainspiruje
saturday 20:00, 09 wrz 2015

Jako że jestem tu nowa to starą stronę poznałam troszkę, ale nowa jest super!!! szukając różnych informacji o roślinach czy ogrodach w internecie zawsze czułam niedosyt na stronach innych firm projektujących ogrody tylko tu serce biło szybciej, a teraz nowa strona jest niedościgniona moim zdaniem, ale to Wasza zasługa, Waszej ciężkiej pracy i ogromnego talentu... Na te zdjęcia z różnych realizacji można patrzeć i patrzeć i patrzeć... to właśnie przyciąga najbardziej... i ta elegancja na każdym kroku
Gardenarium 21:17, 09 wrz 2015

Ach jooo Wzdycham serdecznie

Instagram Ogrodowiska
kasia_w 21:20, 09 wrz 2015

Szczęsliwego lotu Danusiu I wielu wrażeń
monteverde 21:33, 09 wrz 2015

Gardenarium napisał(a)
Jeszcze zapraszam tutaj, co prawda nie jest skończone.. ale już działa. Postaram się uzupełniać w zdjęcia publikacji, odcinki te co są w necie i brygada informatyczna także postara się mam nadzieję

http://www.gardenarium.pl/

świetna stronka się zapowiada
Gardenarium 21:39, 09 wrz 2015

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies