Aż mi głupio prosić Cię Danusiu, ale jeśli możesz to zajrzyj do mnie i podpowiedz czy dobrze komponuje z rabatkami. Jutro zajmę się podpisem, co by działał. Buziaki na dobranoc. https://www.ogrodowisko.pl/watek/6213-ogrod-renaty
Dobry Wieczór, Szefowo Wygrzebuję się z otchłani forumowej przerwy i zostawić pozdrowienia przyszłam
Meble balkonowe podziwiałam, bo lubię przedmioty z duszą. O doborze roślin do kompozycji jesiennych nawet nie wspominam, bo wszem wiadomo, że jesteś MISZCZ
Buziak.
Witaj Marta Dawno nie widziana u mnie Dzisiaj doliczyłam się - moje wątki pokazują, że zbliżam się do 8 milionów odsłon, najwięcej ma II część To miłe chociaż mało u mnie piszecie ale czytacie i zaglądacie. Czyli podgląd jest
Ja mam nieciekawie, bo dużo piszę na wątkach tematycznych a u Was mało..stąd nikt prawie u mnie nie pisze, ale podgląda owszem Mam dowody twarde na to
Danusiu, ja nie wiem jak ty to robisz, wszystko co stworzysz jest obłędnie przepiękne.... ogród na balkonie po prostu wymiata a ten cyklamen to już wisienka na torcie Cudoooooo!