Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Zielona 22:00, 05 paź 2015

Danuś, mnie dawno nie było w ogóle... Zaniedbałam forum, zakurzyłam wątek, narobiłam sobie "czytelnicze" zaległości, ale... dzisiaj zaczynam reaktywację i pierwszy wpis poza swoim wątkiem oczywiście zostawiony u Ciebie

Co do zjawiska nieustannego wertowania Twojego wątku bez zostawiania pisemnego śladu... Hmm... Dobrze wiesz, że ikona wzbudza respekt. Kiedy jako mała (zwykle baaardzo rozgadana) dziewczynka patrzyłam na Majkę Jeżowską, nie wypowiedziałam nawet sylaby Ty chyba tak działasz na swoich fanów. Podziwiamy Cię, ale trudno odezwać się inaczej, niż tylko jęknięciem zachwytu
Kasiek 22:03, 05 paź 2015

Danus bo my som podgladacze okrutne
kreska 22:16, 05 paź 2015

Zgadzam się z dziewczynami, my podglądacze okrutne som, podziwiamy, zachwycamy się, i mało co piszemy, bo jak ten zachwyt opisać nad danusiowym zaczarowanym ogrodem, który i nas zaczarował i oczarował
wiunia 22:17, 05 paź 2015

Kasiek napisał(a)
Danus bo my som podgladacze okrutne

Sama prawda
gruba_dynia 09:22, 06 paź 2015

Ja oficjalnie się przyznaję, że zaglądam i oglądam regularnie . Pytań nie zadaję bo już prawie wszystko zostało na forum powiedziane w różnych wątkach.
Margot 10:40, 06 paź 2015

oglądam, czytam, podziwiam, uczę się
mam swoje ulubione wątki które odwiedzam bardzo często, a Twój ogród Danusiu jest jednym z nich

pozdrawiam ciepło

chyba się wezmę za swój wątek i powklejam trochę zdjęć
bo u siebie cały czas zmieniam, dosadzam, odsadzam itp
pozwala mi to ukoić nerwy w tak trudnym dla mnie czasie...
lorka 12:33, 06 paź 2015

No cóż przyznaję się,że w celach terapeutycznych podglądam
Dorota123 13:04, 06 paź 2015

Podglądam, czytam, uczę się, czerpię inspiracje. Jednym zdaniem - rozwijam się.
kasia_w 13:10, 06 paź 2015

oglądam zawsze, piszę czasem
placyk sie robi u mnie
ren133 13:43, 06 paź 2015

Gardenarium napisał(a)
Witaj Marta Dawno nie widziana u mnie Dzisiaj doliczyłam się - moje wątki pokazują, że zbliżam się do 8 milionów odsłon, najwięcej ma II część To miłe chociaż mało u mnie piszecie ale czytacie i zaglądacie. Czyli podgląd jest

Ja mam nieciekawie, bo dużo piszę na wątkach tematycznych a u Was mało..stąd nikt prawie u mnie nie pisze, ale podgląda owszem Mam dowody twarde na to

Danusiu
A mi tak brakuje żebyś zajrzała ... czasem, tak w celu ocenienia czy podążam w dobrym kierunku - co jest na plus (jeśli jest) a co jeszcze należałoby poprawić czy na czym bardziej powinnam się skupić
A do Ciebie zaglądam w razie poważnych wątpliwości no i rzecz oczywista żeby "napaść oczy" i przemycić co nieco do siebie ... i ciągle cofam się żeby przeanalizować Twoje obłędne zestawienia roślin, kolorów i form ...
Gdyby nie Twój ogród w necie nie byłoby mnie tutaj ...