Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Milka 20:56, 06 paź 2015

My tez calujey i zyczymy, co najlepsze Witusiowi
Iwk4 21:12, 06 paź 2015

Danusiu, do ciebie zaglądamy w celu inspiracji. Przecież ci w niczym nie doradzę, bo znasz się lepiej, masz większe doświadczenie i to ja się od ciebie uczę. Więc podglądam jak wszyscy, bo tak szybciej
Pozdrów Witka. Wszystkiego najlepszego
kasiek 21:34, 06 paź 2015

Ach balkon... to rzecz której mi w moim domu brakuje... Piękne zestawienia - ja takie zawilce kupiłam no nowo stworzonych rabat leśnych.

A propo inspiracji i natchnienia Twoim ogrodem i Ogrodowiskiem - to w wizytówce jako wstęp strzeliłam właśnie zabawny wierszyk o moich poczynaniach ogrodnika amatora i wpływie Ogrodowiska i twojego szeroko rozumianego ładu i porządku na mój własny mały świat
Na te jesienne dni życzę kolejnych wspaniałych realizacji i...zdrowia
Gardenarium 22:42, 06 paź 2015

Witek i ja dziękujemy za wpisy i życzenia Urodziny minęły spokojnie, w dzień - przy ognisku, a wieczorkiem w pewnym fajnym miejscu Na koniec spacerek z pieskiem i chwilka wytchnienia przed jutrzejszym dniem

Instagram Ogrodowiska
mirkaka 07:40, 07 paź 2015

Ja też zaglądam, co prawda nie tak często ale staram się . Podziwiam Twój ogród i energię jaką posiadasz w pielęgnowaniu swojej pasji. Twój balkon przypomniał mi że ja też go mam, tylko jest pusty, i teraz zastanawiam się jak go zagospodarować? Oczywiście chciałabym inaczej, żeby nie papugować, mój balkon jest od południa więc trudno będzie, bo słońce a więc potrzeba ciągłego podlewania, dlatego do tej pory nic sensownego nie wymyśliłam. Pozdrawiam
Filemon24 08:02, 07 paź 2015

zabaewa napisał(a)
U mnie róże nie chcą iść w stan spoczynku i kwitną fiołki i truskawki ozdobne...
Danusiu - widzę nowe trendy na balkonie Powiedz mi co to za hortensja ? Strasznie mi się podoba i już myślę o niej...

Moim zdaniem to pinky vinky ale najlepiej żeby Danusia to potwierdziła
kasia 11:44, 07 paź 2015

Danusiu, ja jestem u Ciebie kilka razy dziennie, ale co ja mogę jeszcze dodać od siebie? Twój ogród to ideał, twoja wiedza ogromna, a my szaraczki zdolne tylko do ochów i achów
Malgosik 11:51, 07 paź 2015

Danusiu kiedy serial z zakładania ogrodu?
Marzy mi się takie oglądanie na żywo jak powstaje ogród.
Te emocje...
Grazia 14:34, 07 paź 2015

Dzień dobry. Czytam i podglądam Ogrodowisko od prawie roku, ale dopiero teraz się zalogowałam i postanowiłam przyłączyć się do tego wspaniałego grona. Najpierw chcę się przywitać z Osobą, która stworzyła coś wspaniałego. Ogrodowisko jest skarbnicą wiedzy, drogą do coraz to piękniejszych ogrodów, umożliwieniem kontaktu pomiędzy osobami zakochanymi w ogrodach.
Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję.
15:36, 07 paź 2015
Gardenarium napisał(a)
Witaj Marta Dawno nie widziana u mnie Dzisiaj doliczyłam się - moje wątki pokazują, że zbliżam się do 8 milionów odsłon, najwięcej ma II część To miłe chociaż mało u mnie piszecie ale czytacie i zaglądacie. Czyli podgląd jest

Ja mam nieciekawie, bo dużo piszę na wątkach tematycznych a u Was mało..stąd nikt prawie u mnie nie pisze, ale podgląda owszem Mam dowody twarde na to

ja tam widzę w tym niepisaniu plusy ludzie ograniczają "ciałkot" i łatwiej jest się doszukać treści typowo ogordowych
bo, że tu wszystko ładne i zachwyca ...to każdy wie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies