Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Basilikum 18:23, 16 sty 2016

Gardenarium napisał(a)

Koniecznie zapodaj link, muszę zobaczyć

nie mam linka, nie pokazywalam tutaj swoich firaneczek.
Basilikum 18:36, 16 sty 2016

alez u Ciebie piekna zima i tak szybko sie w wiosne zamienila
Na tort to juz sie chyba nie zalapalam ale chociaz oko nacieszylam.
U nas napadalo sniegu nie malo i chyba tak na kilka dni zostanie.
Dobrze, ze mi o teatrze przypomnialas u nas zawsze w okolicach lutego straz pozarna przedstawia i musze sie zaczaic na bilety, by siedziec z przodu. Fajnie tak sobie poogladac sasiadow w rolach glowynych
Hortensja 22:12, 16 sty 2016

Gardenarium napisał(a)
Karnisze będą inaczej zupełnie, nie będzie ich widać wcale. Nie ma to jak fachowiec doradzi w tym, w czym sobie nie można samemu poradzić. Teraz rozumiem moich klientów

co tam klientów... mam nadzieję, że zrozumiesz nas zdesperowanych forumowiczów i pytania non stop typu:
- "Danusiu, możesz zerknąc do mojego wątku"
- "Danusiu, nie mogę się zdecydować"
- "Danusiu, co byś tu posadziła"
- "Danusiu, co to za roślina"....

czekaj, czekaj sezon niedługo się zacznie
sama mam do Ciebie już kilka pytań więc wybacz jakbyśmy zbytnio przynudzali w nadzchodzącym sezonie
sylwia_slomc... 22:22, 16 sty 2016

Ogród w śniegu robi się bardziej tajemniczy Też już bym wiosny chciała i robię co mogę by zapomnieć , że jest zima
Gardenarium 17:30, 17 sty 2016

Wtedy tak padało, że takie czapy się porobiły, że aż strach. Jestem z tego powodu załamana. Nie znoszę śniegu. Im go więcej tym dłużej topnieje

Instagram Ogrodowiska
magdaw 17:41, 17 sty 2016

Danusiu

a u mnie sypie i dzieci zachwycone... i lepią bałwana i trawnik stratowany....
Gardenarium 19:52, 17 sty 2016

Dzieci są najważniejsze. nie przejmuj się i lep bałwana

Instagram Ogrodowiska
Borbetka 20:57, 17 sty 2016

Ja też uważam, że śnieg kompletnie niepotrzebny jest, ale to wyłącznie z praktycznego punktu widzenia. Dla dzieci zima bez śniegu to nie zima i trzeba orły na nim robić, lepić bałwanki i rzucać śnieżkami, bo takie powinno być dzieciństwo. Tak mieliśmy kiedyś i mimo zmian klimatu niech trochę tego śniegu będzie. Myślałam jednak, że nie będzie zimy i powtórzy się sytuacja z ubiegłego roku. U mnie 1 styczeń był z 30 cm śniegiem i mrozem. Plus taki, że robale wymarzną , choć u mnie śnieg się będzie topić do wiosny. Zawsze jak spadnie, to leży długo.
magdaw 08:36, 18 sty 2016

Gardenarium napisał(a)
Dzieci są najważniejsze. nie przejmuj się i lep bałwana

masz rację mój mążmi powiedział "wariatko po to był nam ogród!!" no i puknięcie w głowę pomaga! Bałwan ma 1,8 cm ha
Gardenarium 10:04, 18 sty 2016

Po bałwanie załatasz trawnik a dzieci będą miały wspomnienia miłe z czasów zimy

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies