Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 22:51, 12 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Ale idziesz do przodu umówmy się, że szlafrok w niedzielę przysługuje, a na tygodniu kaloszki hihi
Super zakupy a narysuj jak te kulki mają być bukszpanowe?

Ja dzisiaj wszystkim o Twoim hasle szlafrokowym opowiadałam i wierszyk Hanusi czytałam ale z Was fajne dziewczyny
lojalna_ 22:55, 12 paź 2014

BusyBee napisał(a)

Ja u siebie w CO też chore buksy widziałam......i do tego drogie...szukają naiwnych, czy co...??? Kulka taka ze 30 cm- 78 zł!!!

Ja tylko intuicja sie kieruje bo nie wiem czym te chore sie charakteryzuja bo ich nie widziałam ...ogrodniczka od siedmiu .....hihi

Ja jestem najgorszym przykładem jak nie tworzyc ogrodu...pospiech, brak planu, brak ziemi , nasady zaraz po wysypaniu kilkudziesieciu ton ....wymieniac by mozna ....gdyby nie Wy i troche intuicji, podgladania Waszych ogrodów, artykułów Danusi to bybył jeden wielki klops.....a co bedzie to wiosna pokaze
ka1sia 23:41, 12 paź 2014

Jolu, dziękuję, że zajrzałaś dzisiaj już wiele nie poczytam, bo późno się robi, ale jutro wracam pozdrawiam cieplutko, kasia
aage 10:10, 13 paź 2014

Nadrobiłam...ah ale się działo jak mnie nie było.
Tras i prace brukarskie pierwsza klasa!!!
Ja po weekendzie kręgosłup do wymiany, za dużo, za szybko
Ewkakonewka 10:52, 13 paź 2014

Jola U Ciebie i wesoło i pracowicie Ale fajne te zakupy ach. Sadź i dawaj zdjęcia
lojalna_ 12:44, 13 paź 2014

Dzisiaj moje obrzepołki przyjechali o 9:30 juz mi dzwigneli cisnienie ja ich kofam .... Jak ja za nimi bede tesknic .....

Agnieszko

Lece dzis zobaczyc czy nowe foteczki wrzuciłas ... Bo Twoja galeria to zawsze miód na serce ...

Z tarasu zadowolona jestem chociaz dzis jeszcze gi nie ruszyli robia przód domu .... Niech robia co chca byle skonczyli w piatek
Zdrówka ....

Ewka

Jeszcze kurcze nic nie wsadzone jutro jutro .....
aage 12:49, 13 paź 2014

Wątek zaniedbałam, ale weekend aktywności pełny nie było czasu na Ogrodowisko biję się w pierś i obiecuję poprawę.
lojalna_ 14:00, 13 paź 2014

aage napisał(a)
Wątek zaniedbałam, ale weekend aktywności pełny nie było czasu na Ogrodowisko biję się w pierś i obiecuję poprawę.

Agnieszko raczej tak trzymaj powiedziałabym , ja kazda wolną minutke tu zagladam bo ciagle cos ustawiam pytam i czytam o roslinkach chorobowo sie u mnie z O zrobilo a Ty jak nas przetrzymasz kilka dni bez fot to jeszcze radosci bedzie wiecej. Zdrowy dystans to podstawa u mnie ostatnio ciezkie uzaleznienie hahaha.

Buziaczki steskniłam sie za fotkami z Twojego ogrodu cyganic nie bede ....
aage 14:42, 13 paź 2014

lojalna_ napisał(a)

Agnieszko raczej tak trzymaj powiedziałabym , ja kazda wolną minutke tu zagladam bo ciagle cos ustawiam pytam i czytam o roslinkach chorobowo sie u mnie z O zrobilo a Ty jak nas przetrzymasz kilka dni bez fot to jeszcze radosci bedzie wiecej. Zdrowy dystans to podstawa u mnie ostatnio ciezkie uzaleznienie hahaha.

Buziaczki steskniłam sie za fotkami z Twojego ogrodu cyganic nie bede ....

Nie ma co ukrywać i ja z tych uzależnionych na dobre jednak weekendy off.
Fotki są, to nie to, tylko czasu brak w rzeczywistości domowej aby przysiąść do tematu. Nawet nie wiesz jak mi się miło zrobiło, że ktoś tęskni za moimi fotkami. Tulę
Milka 16:54, 13 paź 2014

Jola, ale u ciebie się dzieje, sadzenie na maksa, za rok dżungla