Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Malgosik 14:59, 12 paź 2014

lojalna_ napisał(a)

Ja kupiłam za 90 zł duzy jest i takie jeszcze sa , ale ma 2 takie geste piekne za 240 zł dla mnie stanowczo nieosiagalny ;(

jednak swoje kosztuje
ale małe też kiedyś urosną
ładny koszyk

Jolu czy Ty masz świadomość, że nawiezioną ziemię musisz przekopać z rodzimą? Nawet jak jej dużo nawieziesz.
lojalna_ 15:16, 12 paź 2014

Malgosik napisał(a)

jednak swoje kosztuje
ale małe też kiedyś urosną
ładny koszyk

Jolu czy Ty masz świadomość, że nawiezioną ziemię musisz przekopać z rodzimą? Nawet jak jej dużo nawieziesz.

Kopiemy przekopujemy troche piasku dochodzi i w dziury oczywiscie to co roslina potrzebuje

Te za 90 sa tak samo duze jak te za 240 ale jakosc tych drugich jest powalajaca
katiaxx 17:34, 12 paź 2014

Super u Was wyglądają prace brukarskie, nabrałaś tempa niemożliwego ale ja mam pytanie z innej beczki - czy w oknach masz żaluzje czy takie rolety ? mają jakąś specjalną nazwę ?
BusyBee 17:37, 12 paź 2014

lojalna_ napisał(a)

Bardzo ładnie to zrobiłaś i w odpowiedniej tonacji... i z jesiennymi akcentami..
BusyBee 17:41, 12 paź 2014

lojalna_ napisał(a)
Z boku domu planuje taka rabate ...cisy na zywopłot koło płotu a bukszpany duzo jeden obok drugiego wykanczaja rabate przy chodniku jak to widzicie ? No i tulipany tulipany juz wiecej nic nie mam

Tylko chlopaki mi musza ziemie rozplantowac jest juz ale stoi na kupie i sie nie ruszyła

Podobają mi się te tuje szczepione...maja piękny złoty kolor i dadzą się prowadzić w kuleczkę...dobry wybór... w nóżki mają być po 2 trawki? to praire fire??

A buksiki z brzegu to jakie? chcesz obwódkę, czy kulki- bo nie zrozumiałam...?
lojalna_ 18:49, 12 paź 2014

katiaxx napisał(a)
Super u Was wyglądają prace brukarskie, nabrałaś tempa niemożliwego ale ja mam pytanie z innej beczki - czy w oknach masz żaluzje czy takie rolety ? mają jakąś specjalną nazwę ?

Ciesze sie ze Ci sie podoba wreszcie cos sie ruszyło idzie ku lepszemu

W oknach mam zaluzje dzien - noc do kupienia w Obi i LM
lojalna_ 18:51, 12 paź 2014

BusyBee napisał(a)

Bardzo ładnie to zrobiłaś i w odpowiedniej tonacji... i z jesiennymi akcentami..

Tak Wam zazdroszcze pozytywnie tych pieknych kompozycji w donicach i koszykach ja dopiero bede sie mogła pobawic w przyszła jesien jak skoncza to przymrozki beda
lojalna_ 18:57, 12 paź 2014

BusyBee napisał(a)

Podobają mi się te tuje szczepione...maja piękny złoty kolor i dadzą się prowadzić w kuleczkę...dobry wybór... w nóżki mają być po 2 trawki? to praire fire??

A buksiki z brzegu to jakie? chcesz obwódkę, czy kulki- bo nie zrozumiałam...?

Wysoka trawka jedna carex howardii Phoenix Green w nózkach - przydałyby sie po dwie ale nie mam wiecej a dzielic nie bede . Mała bardziej na srodku i do przodu carex morrowii Ice Dance .

Bukszpanowe maja byc kulki jak kupie we wtorek to beda i wszystko w kamyczkach
bdan 19:02, 12 paź 2014

lojalna_ napisał(a)

Wysoka trawka jedna carex howardii Phoenix Green w nózkach - przydałyby sie po dwie ale nie mam wiecej a dzielic nie bede . Mała bardziej na srodku i do przodu carex morrowii Ice Dance .

Bukszpanowe maja byc kulki jak kupie we wtorek to beda i wszystko w kamyczkach

Jola po ile chcesz kupić te kulki bukszpanowe?
malgorzata_s... 19:05, 12 paź 2014

Piękne kulki, stoż ki i cała reszta Kompozycje też super Pozdrawiam niedzielne jeszcze