Jola normalnie zaś mam ochotę moje esy floresy prostować i małpować Twój ogród.
Powstrzymuje mnie tylko ilość roślin do wykopania i podmiany
Jutro znowu wrócę na właściwe tory ale dzisiaj pozostaję w rozterce
Uuuua, tulipanowy zawrót głowy normalnie
Parrot i NN śliczne, takie energetyczne w kolorze
Emperiory i u mnie sie pootwierały. Pozostałe jeszcze zielone.
Pięknie, czysto, uporządkowanie...jednak geometryczne rabaty daja wrażenie czystości kompozycji roślin w ogrodzie...fajna twoja wiosna Jolus.
I trawki kupione ....nic tylko sadzic i cieszyc sie nimi.
Pozdrawiam!
Podziwiam Twoje tulipanki w fiolecie...nie mam wcale takich...a dopiero mówiłam, że już nie będę kupować tulipanów...Emperiorki też mam, pierwszy rok u mnie, jakieś marketowe i bez pomyłki Na prawdę ładne tulipanki
Przepiękne tulipany, u mnie jeszcze nie kwitną, zimno.
Piękny robisz ogród, bardzo nowoczesny, podobają mi się takie ogrody,podziwiam je u innych ale u siebie nie zdecydowałabym się na proste linie. No cóż gdyby wszyscy mieli tak samo byłoby nudno
Tulipanki masz pierwszy rok czy już zimowały? Moje w zeszłym roku były piękne a w tym słabizny
Kolejny serial tulipanowy, super. U mnie koloru różowego nie uświadczysz ale coraz bardziej się do niego przekonuję. Tulipany w tym kolorze rewelacyjne. Widziałam też u Przemka i tak się nimi teraz zachwycam.
Witaj Jolu! ale masz cudny ogród!.....a pieska zazdroszczę, mam kota, przybłądka, i musi mi wystarczyć. Ech, gdybym miała dom z ogrodem, zapewne wszystkie stworzenia bym przygarnęła. Pozdrawiam serdecznie