Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 19:50, 02 paź 2016

amelia_b napisał(a)
Jolu wcale nie to samo, trawy ci pięknie masy nabrały, kwiatki jak perełki to tu to tam wyglądają pięknie jest, jesień tylko w wiadrze tylko widzę

wiadro bedzie dlugo za wzon robic bo normalnie posiadam wazonu. nic mi sie Amelko nie przebarwa co za lato ;000
lojalna_ 19:51, 02 paź 2016

UrsaMaior napisał(a)
Jola, no dołujesz mnie kobieto z każdą nową fotką;D Green Jewel już posadziłaś? Czy tylko zadołowałaś? Przepraszam, jeśli pisałaś wcześniej, skakałam nad chorym małym, a tera mnie chyba coś bierze i słabo myśląca jestem.

Iza nic nie pisałam nie było mnie dla odmiany skakałam nad chora tesciowa ........zasadziłam jezówki i modlitwa pozstała )))
lojalna_ 19:57, 02 paź 2016

Justys nie skusisz sie ?
kasia_w 19:59, 02 paź 2016

Jola cudnie
Jaką masz hakone i na jakim stanowisku?Pieknie wyglada u Ciebie. Posadzilam 5 All Gold i mnie dziewczyny straszą ze ona nie urośnie. ..

Zywoploty także dorośle się prezentują,a jakie rowniutkie
lojalna_ 19:59, 02 paź 2016

wreszcie ten zywopłot wychodzi na ludzi))
UrsaMaior 20:02, 02 paź 2016

lojalna_ napisał(a)

Iza nic nie pisałam nie było mnie dla odmiany skakałam nad chora tesciowa ........zasadziłam jezówki i modlitwa pozstała )))

Ajajaj ja to samo! Nie wytrzymałam, mimo, że Toszka mi do głowy tłukła zadołuj, zadołuj. Jak mi padną to się zastrzelę. Korzonkiem podlałam i liczę, że coś pomoże.
lojalna_ 20:05, 02 paź 2016

Kasiu hacone mam aureola warunki pół cen słonce rano godzinka apotem dopiero po 15tej )) przesadzana trzy razy w tym roku widac ze jej dobrze )
lojalna_ 20:06, 02 paź 2016

UrsaMaior napisał(a)

Ajajaj ja to samo! Nie wytrzymałam, mimo, że Toszka mi do głowy tłukła zadołuj, zadołuj. Jak mi padną to się zastrzelę. Korzonkiem podlałam i liczę, że coś pomoże.

pytamy pytamy a potem i tak robimy swoje ))hahah oj gupia ja licze ze przezyje w zeszły sezon tez pozno jezówki sadziłam i zyja wszystkie ))
lindsay80 20:08, 02 paź 2016

Jola, śliczne zdjęcia w słoneczku.
A ta Twoja rabata przy ogrodzeniu to tak mi w głowie zawróciła, że nawet nie będę na głos mówić jakie rewolucje chcę u siebie robić, ale to dopiero wiosną, o ile przez zimę, znów coś innego nie wymyślę
UrsaMaior 20:10, 02 paź 2016

lojalna_ napisał(a)

pytamy pytamy a potem i tak robimy swoje ))hahah oj gupia ja licze ze przezyje w zeszły sezon tez pozno jezówki sadziłam i zyja wszystkie ))

U Ciebie chyba klimat lepszy... ja jednak posadziłam, bo u mnie z kolei wokół mocno osłonięte i wichry nie hulają. No nic, teraz już po ptakach.