Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

gierczusia 13:01, 01 paź 2016

Jolka się penie wygrzewa na tarasiku bo upały prawie afffrykańskie
Buziole
bdan 13:24, 01 paź 2016

Też buziolki przesyłam. Wyszłam na taras, cudnie jest
Ewa777 14:40, 01 paź 2016

Buuu, a u mnie nie jest cudnie Jest 17'C i słońca brak. Pewnie świeci dla Was
Madzenka 09:24, 02 paź 2016

eee_taam napisał(a)
Jolciu doszły mnie słuchy że masz tatarak variegatus ...napisz mi prosze co o nim wiesz )najlepiej u mnie ) i dlaczego go przeprowadzałaś ...przynajmniej taka wiedze ma Lindsay

szukam trawki za elate ...zreszta zobaczysz u mnie na fotach dlaczego musze ten postrach rabaty wyeksmitować

Odpowiem za Jolę - tatarak w słoncu będzie brzydki, będzie przypalany. Na dodatek musi miec ciagle mokro. To absolutnie nie stanowi alternatyw dla elaty, ktora tak samo reaguje na słońce a zwłaszcza nawet na jednodniowe orzesuszenie. W takie miejsca polecam limonkową seslerię jesienną
Kindzia 17:30, 02 paź 2016

Jolcia żyjesz?
lojalna_ 18:27, 02 paź 2016

Kindzia napisał(a)
Jolcia żyjesz?

Kaska a co to za zycie bez Ciebie ? Haha
Nareszcie sie weekend skonczył jak sie domyślasz uroczy nie był. Niebo zapłakane ale sa dobre wiadomosci ....w kolejnym tygodniu wraca lato )))) tego sie bede trzymac ))

lojalna_ 18:30, 02 paź 2016

Gierczusia jaaaa marzenia ściętej głowy tyranie ...tyranie tyranie ...i szmata i juz jestem w domu i tego mi było trzeba .....))))

Danus przeczytałam i łezka mi sie w oku zakręciła )) buziam Cie mocno i nie tylko Ciebie no trzymam kciuki )))

Ewka ku sprawiedliwości juz leje ......buuuuu ......kominek odpalam i leje wino i odpoczynek robie teraz ))))

Marzenko niezastapionas Ty )) słyszę Twoj głos jak Cie czytam i fajnie mi z tym ))))))
lojalna_ 18:36, 02 paź 2016

Zdjecia z piątku moga byc ?

Ewciu lecimy do Łukasza razem ))))

Aniu dzieki wazna wskazówka ze tsk wczesnie zaczac .....moze w tym roku sie odczepi wreszcie. Dzieki za miłe słowo )))

Edytko swietnie zaraz lookne )))

Renia szkoda weekendu haha buziam

Amelko długo by pisac hihi ))))
Zana 18:39, 02 paź 2016

Dzisiaj u nas cudnie pogodowo, ale co z tego jak mnie jakieś dziadostwo wirusowe rozkłada, buuuuu. Leżę w łóżeczku i chlipię, i łażę po forum.
lojalna_ 18:39, 02 paź 2016

eee_taam napisał(a)
Jolciu doszły mnie słuchy że masz tatarak variegatus ...napisz mi prosze co o nim wiesz )najlepiej u mnie ) i dlaczego go przeprowadzałaś ...przynajmniej taka wiedze ma Lindsay

szukam trawki za elate ...zreszta zobaczysz u mnie na fotach dlaczego musze ten postrach rabaty wyeksmitować

Justys moje były w gpdonicy i rozrosły sie tak bardzo ze juz sie nie mieściły )))dlatego zmieniłam im miejsce ida dalej w siłe a oczka juz maja pełne. Wiosna tsk jsk wszystkie trawy bardzo zbrzydły i ciachnąłem je , pieknie odbiły ida w siłe i wody wody wody tego im trzeba )) poszukam fotek ))