Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 17:48, 14 gru 2016

hanka_andrus napisał(a)
Jolciu u Ciebie już świątecznie, ja u siebie robię ruch w tym kierunku od soboty.
Na razie jestem przy pierogach. I trochę mi zejdzie!

Haniu takie pysznosci u Ciebie oblizywalam sie cały dzien ....bo u mnie wczoraj wieczorem niezdrowa pizza na kolacje była )))
AgataP 18:50, 14 gru 2016

Oj pizza, ja zmuszana jestem przez dzieciaki by od czasu do czasu zrobić taką rozpustę na dwie sztuki - jedna dla dzieciaków druga dla nas i sos czosnkowy do tego
pycha...
beata_m 20:28, 14 gru 2016

Jolanta jak ja lubie to ciepełko u Ciebie, ktoś pisał, że Ty to masz rękę do aranżacji!!!!!!!!!!!! No i ja się po tym wszystkim czym mogę podpisze a czerń jest boska w połączeniu z naturalną zielenią
anulajda 00:32, 15 gru 2016

Jolu u Ciebie już dekoracje świąteczne pięknie wystawione a ja dopiero ze strychu przytaszczyłam zeszłoroczne i jeszcze odczekać swoje muszą w garażu na moje chcenie i czas, jakoś tak naoglądałam się już na O tylu cudowności że mam mętlik dekoracyjny w głowie ale u mnie zeszłoroczne tylko ozdoby będą i z nich coś świątecznie będę wymyślać
bdan 06:40, 15 gru 2016

lojalna_ napisał(a)

czestuj sie ) hihi "__

a tak wyglada noca )

Pięknie wygląda.
kasja83 07:39, 15 gru 2016

lojalna_ napisał(a)

czestuj sie ) hihi "__

a tak wyglada noca )

Świetna...coś w ten deseń to jeszcze chętnie tacie bym zleciła do stworzenia
AniMa 08:36, 15 gru 2016

Zimne białe światełka ładnie podkreślają tę choinkę...w tym roku też się przerzuciłam z ciepłego na zimny....i latarenka pod choinka jaka ładniutka
April 09:22, 15 gru 2016

Jolu, bardzo dziękuję za odpowiedź w kwestii elewacji. Pozbawiłaś mnie niestety złudzeń i tego się bałam. Muszę ten temat jednak mocniej zgłębić. Tak fajnie by wyglądał dom z drewnem, w lesie sosnowym. Marzenia trzeba mieć, może kiedyś uda się spełnić.
Dzięki za miłe przyjęcie, wątek ogrodowy mam ale na innym forum. Coraz częściej jednak myślę o "przeprowadzce" Podoba mi się styl ogrodów jaki tu panuje.

Zauroczyłaś drewniana choinką. Myślę że światełka jej nie przeszkadzają a dodają uroku wieczorową porą, a przecież teraz jest głównie ciemno

Przypomniało mi się jeszcze jedno pytanie do ciebie, mianowicie, jak masz mocowane lampki na tym szarym ogrodzeniu z listewek? Bezprzewodowe na baterie? Solarne raczej nie bo malutkie. Sprytnie ukryty przewód?
Nie zamęczam już, pozdrawiam ciepło

sylwai 11:30, 15 gru 2016

lojalna_ napisał(a)

czestuj sie ) hihi "__

a tak wyglada noca )

Nocą wyglada super,bardzo nastrojowo.Widzę,że jest jakaś półeczka z choineczkami i gwiazdki.Super.Mój M zrobił do pokoju córki taką

i jeszcze taką

Przepraszam że u Ciebie,jak obejrzysz to usuń.
iwka 11:34, 15 gru 2016

Jola choinka super świeci