Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Ewa777 17:24, 05 lis 2014

Jolu, dzięki temu, że odpoczywasz w domu możemy oglądać takie śliczne zdjęcia. Tak nie miałabyś czasu wrzucić Wiewióra z kasztanem w pyszczku cudowna
Takie łany krokusów!!! Ależ chciałabym to zobaczyć Tylko ode mnie to wyprawa!!!

Do Wrocławia myślę o długim weekendzie majowym, bo to też długa podróż, więc nie na jeden dzień
lojalna_ 17:28, 05 lis 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jak tam poszkodowana? Lepiej ciut?Dmucham na siniaki i buziole zostawiam

Cos tam lepiej dzieki Gosiu
lojalna_ 17:32, 05 lis 2014

Ewa777 napisał(a)
Jolu, dzięki temu, że odpoczywasz w domu możemy oglądać takie śliczne zdjęcia. Tak nie miałabyś czasu wrzucić Wiewióra z kasztanem w pyszczku cudowna
Takie łany krokusów!!! Ależ chciałabym to zobaczyć Tylko ode mnie to wyprawa!!!

Do Wrocławia myślę o długim weekendzie majowym, bo to też długa podróż, więc nie na jeden dzień

Ewka

Cos w tym jest , nie spedzałaby wogole na kompie tyle czasu hihih

No to faktycznie wyprawa bardziej urolopowa

AsiaK_Z 18:13, 05 lis 2014

O kukułka, ile stron do nadrobienia. Lecę na zwiedzanie, pozdrawiam serdecznie
lojalna_ 18:42, 05 lis 2014

AsiaK_Z napisał(a)
O kukułka, ile stron do nadrobienia. Lecę na zwiedzanie, pozdrawiam serdecznie

Asiu nic tam nie nadrabiaj od tyłu pismo obrazkowe zobacz przez krokusy, ogród japonski i tyle a u mnie brukarze skonczyli i na wiosne moze mi ziemie jeden rybak przywiezie nic wiecej sie nie wydarzyło
gusiarz 18:51, 05 lis 2014

Jolu pooglądałam zarys pięknych rabat. Cuuudownie jest.... a jak będzie gdy wszystko porośnie .... ech...
Czytałam również, że połamana jesteś... współczuję! Dobrze że teraz ku zimie idzie, nie będzie aż tak korcić by podłubać w ogrodzie
lojalna_ 18:59, 05 lis 2014

gusiarz napisał(a)
Jolu pooglądałam zarys pięknych rabat. Cuuudownie jest.... a jak będzie gdy wszystko porośnie .... ech...
Czytałam również, że połamana jesteś... współczuję! Dobrze że teraz ku zimie idzie, nie będzie aż tak korcić by podłubać w ogrodzie

Agnieszko dziekuje za miłe slowo. Jam tylko na szczescie " kobieta upadła" nic nie złamałam ale tak sie czuje jak połamana

Buziaczki
gusiarz 19:29, 05 lis 2014

A ja miałam na myśli połamanie w sensie bólu
Powiem ci, że gdy budowaliśmy domek w pienińskim... spadłam z piętra... a raczej skoczyłam na płyty paździerzowe, które tymczasowo robiły za podłogę na parterze... przeleciałam przez nie hihihi na wylot! Nigdy wcześniej ani potem nie miałam tak zsiniałych nóg! Ale się nie połamałam ... za to robotnicy mieli ubaw po pachy
lojalna_ 19:35, 05 lis 2014

gusiarz napisał(a)
A ja miałam na myśli połamanie w sensie bólu
Powiem ci, że gdy budowaliśmy domek w pienińskim... spadłam z piętra... a raczej skoczyłam na płyty paździerzowe, które tymczasowo robiły za podłogę na parterze... przeleciałam przez nie hihihi na wylot! Nigdy wcześniej ani potem nie miałam tak zsiniałych nóg! Ale się nie połamałam ... za to robotnicy mieli ubaw po pachy

Agus to sie naprawde nazywasz szczesciara .... Nie zazdroszcze takich Małyszowych skoków goralka normalnie
gusiarz 19:57, 05 lis 2014

Prawie góralka hihihi Jolu ja to jak słoń w składzie porcelany... ale góry koffam baardzo... tośmy som chyba bratnie dusze góralskie