Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Kindzia 14:30, 17 wrz 2017

My też dziękujemy Wam za przemiłe towarzystwo I za profesjonalną przywózkę i odwózkę

Leje paskudnie...jutro ma być ciut lepiej...będziesz gdzieś dołować te cisy? Czy co...
lojalna_ 14:36, 17 wrz 2017

Kindzia napisał(a)
My też dziękujemy Wam za przemiłe towarzystwo I za profesjonalną przywózkę i odwózkę

Leje paskudnie...jutro ma być ciut lepiej...będziesz gdzieś dołować te cisy? Czy co...

Kasienko własnie wrociłam byłam po obornik i kore przekompostowana weszłam tez do aldi po chlebek i tulupanki ..teren wyznaczony Grzes juz rwie darn i bedziemy sadzic słowo sie rzekło. Dzieki Kasiu za namiar.
lojalna_ 14:38, 17 wrz 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jolu dziękuję że byliście i za cuuuudne fotyMasz rację że ja nie potrafię zdjęć u siebie zrobićMam nadzieję na następne spotkania bo uwielbiamy Wasze towarzystwoNo i dzięki za piękny zestaw wrzosów

Goska hahha ale mam teraz zagwostke hihi .

ogrod masz piekny a foty robisz urocze ale po tylu latach nie miałam pojecia jak wyglada Twoj przepiekny zakatek )) JUz tesknimy ))
lojalna_ 14:39, 17 wrz 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

Fajne ujęcie szczęśliwego psiuni Ogród masz cudny Pozdrawiam

Danus ciesze sie ze zagladasz dziekuje ) buziak )
lojalna_ 14:47, 17 wrz 2017

Dorota123 napisał(a)

Mam do totalnej przeróbki jedną rabatę. Z pewnością wykorzystam jakieś Twoje pomysły, ale na pewno nie skopiuję ich. Byłabym wdzięczna jeśli miałabyś cierpliwość i podpowiadała mi nazwy swoich roślin i adresy szkółek jeśli zamawiałaś przez internet. Przez chorobę jestem uziemiona w domu, rzadko gdzieś się wybieram więc i zakupy mam ograniczone. Ziemia u mnie jest bardzo kiepska VI kl i wieczna susza w lecie. Wąż do podlewania to mój nieodłączny przyjaciel z którym nie rozstaję się ani jeden dzień.
No i moje pierwsze pytania:

Co to za rozplenica, która ma tyle "kotków" w sierpniu? Jeśli zamawiałaś internetowo to proszę o namiar.
na zdjęciu z uśmiechniętym biegnącym czworonogiem po lewej stronie jest wysoka trawa, jak się nazywa i jaka jest jej wysokość.
Clematisa Maria Skłodowska już sobie zapisałam znalazłam go na e-clematis w cenie 26,90 czy polecasz tę szkółkę?

Dorotko bardzo mi miło tyle komplementów jestem zakłopotana ))
Nie lubie zakupow intrnetowych lubie widziec co kupuje ale korzystam owszem. Wszystkie moje powojniki kupowałam w eclematis polecam maja dobry towar kupowałam u nich rowniez trawy . Zawsze wszystko bardzo dobrze zapakowane.

Duze rozpkenice iestety kupowałam jako nn napewno sa BIG duzo jest tych odmian dziewczyny twierdza ze to Big Boy ))

małe rozplenice to wszystkie hameln ) czy one maja wiecej kotków ? nie wiem dosc dobrze u mnie rosna ))

wysokosc duzej rozplenicy to 1,60 )
koło Fidka sa tam jeszcze miskanty Mornig L 1,80 i w kazdym przesle jest miskant gracimilus tez juz 1,80 ))nie wiem o ktore pytasz napisałm o wszystkich )
lojalna_ 14:49, 17 wrz 2017

Ewa777 napisał(a)
Te kotki na trawach to masz ogromne i prześlicznie to wygląda
Pieska pomiziaj ode mnie
I co z tymi naszymi klonami? Odkryłaś coś?

Ewus oby to nie było nic poważnego "))Fidek wymiziany ))dzieki za wszystkie porady i rady Ewus))
lojalna_ 14:50, 17 wrz 2017

Gocha napisał(a)
Jolu ja bardzo często jestem u Ciebie ale za każdym razem mnie zatyka z wrażenia i nie wiem co napisać żeby jakoś mądrze to ująć, i niestety trudno. Po prostu piękny ogród. Nie mogę się napatrzeć.

Goska prosze Cie kobitko ! zapraszam i na kawke rowniez buziol ))
lojalna_ 14:51, 17 wrz 2017

Tess napisał(a)

Ja szczerze polecam. Mają ładne rośliny, ich dostawcami są Źródło Dobrych pnączy czy Szmit. To sklep w którym często kupuję, bo mogę osobiście odebrać.

osobisty odbior zazdrszczam )))
lojalna_ 14:51, 17 wrz 2017

amelia_b napisał(a)
Cześć Jolu

Czesć kochana ")
lojalna_ 14:52, 17 wrz 2017

AngelikaX napisał(a)
Jejku... jak u Ciebie pięknie!!!

Trzeci raz foty oglądam

Angelika nudy u mnie nie ma co pokazywac )))buziol ))