Tak naprawde to od Was chciałam usłyszec czy nie za ciemno czy sie sprawdzi .?
Oswietlenie Danusiu robilismy tylko na wyczucie nie majac pojecia jaki bedzie efekt
Po zakupieniu domu i zainstalowaniu oswietlenia zewnetrznego okazało sie ze elektrycy cos zespsulimimtrzeba bylo,dlugo szukac swiatła na rarasie hihi bo sam kabel i podłaczenia wszystko było to tyle z starych kłopotów , reszta to tylko dziury w płytach tarasowych wycinane w trakcie układania ...zabezpieczenie kabli co widac na wczesniejszych zdjeciach. Gdybym misła wiekszy taraz zapewne dałabym jeszcze jedna najazdówke i jeszcze jedna stojaca i tyle ......
U mnie jeszcze planujemy kilka punktów w głebi ogrodu i jedna stojaca lampka na kostce przeznaczonej na grila
Wiesz z tym chorym jeszcze ...tylnym i dolnym odcinkiem czesci ciała to nie ogarniam wszystkiego ale poszło tak szybko ze nie było kiedy pstrykac. Jak ja sie bałam w tych kamykach sadzic i kopac . Ja głupia baba pierwszy bukszpan słuchajcie....
Wrzuciłam kamyczki do wiaderka robiac miejsce na dziure potem ziemie z dołka do wiaderka ...przemyłam kamyki zasadziłam bukszpan przytachałam kamyki i zasypałam ....zajelo mi to troche....przyszedł eMus z synem...
Rozsuneli kamyki zrobili dziure wsypali ziemie zasadzili ...zasypali kamyki spukali woda od razu podlewajac...
Czyscioszka sie znalazła usłyszałam na kociec ...lepsze niz zdjecia hihihi