Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Ewa777 20:26, 10 lis 2014

Jolu, to nas zaskoczyłaś tym oświetleniem Ślicznie
Najbardziej podobają mi się oświetlone roślinki
lojalna_ 20:40, 10 lis 2014

Ewa777 napisał(a)
Jolu, to nas zaskoczyłaś tym oświetleniem Ślicznie
Najbardziej podobają mi się oświetlone roślinki

Ciesze sie, ze Ci sie podoba

Cały czas szukam poidełka ....jak Ci cos kwadratowego wpadnie w oko to dawaj linka prosze bo do ptaszków mi teskno. Chociaz maja wode w miseczce to chyba krmnik czas kupic
Iwk4 20:59, 10 lis 2014

lojalna_ napisał(a)

Wiesz z tym chorym jeszcze ...tylnym i dolnym odcinkiem czesci ciała to nie ogarniam wszystkiego ale poszło tak szybko ze nie było kiedy pstrykac. Jak ja sie bałam w tych kamykach sadzic i kopac . Ja głupia baba pierwszy bukszpan słuchajcie....

Wrzuciłam kamyczki do wiaderka robiac miejsce na dziure potem ziemie z dołka do wiaderka ...przemyłam kamyki zasadziłam bukszpan przytachałam kamyki i zasypałam ....zajelo mi to troche....przyszedł eMus z synem...

Rozsuneli kamyki zrobili dziure wsypali ziemie zasadzili ...zasypali kamyki spukali woda od razu podlewajac...

Czyscioszka sie znalazła usłyszałam na kociec ...lepsze niz zdjecia hihihi

Hi, hi, bezcenne
jazzy 21:30, 10 lis 2014

A te stojące lampy na tarasie to jakie to som?
Poidelko przynosze http://www.e-ogrodek.pl/a/6134,poidelko-dla-ptakow
Podoba mnie się a tu takie cudenka http://www.homebook.pl/ozdoby-ogrodowe-ptaki
AgataBC 21:43, 10 lis 2014

Bardzo mi się u Ciebie podoba, jest czysto, tak zadbane, nasadzenia-klasa. Staranna praca bez pośpiechu. Dużo masz roślinek, które również chciałabym mieć. Aż się dziwię, że do mnie trafiłaś-do takiego nieładu
Pozdrawiam
lojalna_ 21:48, 10 lis 2014

Agcia napisał(a)
Bardzo mi się u Ciebie podoba, jest czysto, tak zadbane, nasadzenia-klasa. Staranna praca bez pośpiechu. Dużo masz roślinek, które również chciałabym mieć. Aż się dziwię, że do mnie trafiłaś-do takiego nieładu
Pozdrawiam

U mnie noca tak ładnie w dzien ciagle bajzlownik w trakcie nigdy nie konczacej sie roboty , rabat i nasadzien ....

Miłe slowo ale zaczerwieniłam sie bo piszesz o tym co chciałabym zeby było a nie o tym co jest

Klimatycznie u Ciebie Agcia ........pracownia to marzenie chyba kazdej z nas .....
AgataBC 22:04, 10 lis 2014

lojalna_ napisał(a)

U mnie noca tak ładnie w dzien ciagle bajzlownik w trakcie nigdy nie konczacej sie roboty , rabat i nasadzien ....

Miłe slowo ale zaczerwieniłam sie bo piszesz o tym co chciałabym zeby było a nie o tym co jest

Klimatycznie u Ciebie Agcia ........pracownia to marzenie chyba kazdej z nas .....

ale chyba jednak nie do każdego ogrodu taka pracownia pasuje..a już na pewno nie w takim stylu. Przejrzałam u Ciebie od 50strony bo początek widziałam już kiedyś. Nawet w tym jak piszesz bajzlu jest staranność i dbałość widoczna.
Powodzenia w tworzeniu go dalej
gierczusia 22:11, 10 lis 2014

jazzy napisał(a)
A te stojące lampy na tarasie to jakie to som?
Poidelko przynosze http://www.e-ogrodek.pl/a/6134,poidelko-dla-ptakow
Podoba mnie się a tu takie cudenka http://www.homebook.pl/ozdoby-ogrodowe-ptaki
Łoo jeżiszzz..piękne .. Takie kulki szklane to można za grosze kupić,a nie trzeba tak przepłacać ..gdybyś chciała..oczywiście..choć wiem ,źe to poidełka szukasz .. A tu Ci Jazzy takie cuda przesyła

Jeśli tych buksów jeszcze tak zostało to czy mogę prosić o jakieś tajne namiary na priva ???.. Bo ni pojada po 2 aźe do wrocka

Buziole

Ps. Podświetlony taras jest naparwdę boski , a grujeczńik u Żurka był a nie w Krakowie ...moźe tak niejasno napisałam. ...
jazzy 22:44, 10 lis 2014

Chyba wiem! Sigma prawda?
lojalna_ 22:50, 10 lis 2014

Agcia napisał(a)

ale chyba jednak nie do każdego ogrodu taka pracownia pasuje..a już na pewno nie w takim stylu. Przejrzałam u Ciebie od 50strony bo początek widziałam już kiedyś. Nawet w tym jak piszesz bajzlu jest staranność i dbałość widoczna.
Powodzenia w tworzeniu go dalej

Zbyt łaskawa dzis dla mnie jestes dziekuję milutko