Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 20:51, 13 lis 2014

BusyBee napisał(a)
Jolu nadrabiam po weekendzie świetnie tarasik z oświetleniem...bardzo fajnie wyszło ....a i wstążeczki błękitne podziwiłam
Patrzę na te fotki i myślę, że na nich ogród wygląda bardzo spójnie.....tak jakoś wszystko gra
Buziaki

Kochana mam nadzieje na spójnosc ale to jeszcze przede mna ...poniewaz duze drzewa dopiro teraz bede sadziła i boje sie czy potrafie ta płynnosc zachowac . Ucze sie od Was cały czas

dzieki buziolki
lojalna_ 20:55, 13 lis 2014

jazzy napisał(a)
Kurde Jolanto, aleś przywaliła! To prawda - cicha woda z Ciebie Bardzo nowocześnie i stylowo u Ciebie. Nawet nie chcę wiedzieć co będzie wiosną

A planujesz tu jakieś drzewa posadzić?

Jazzy ty zawsze wychwycisz mój słaby punkt. Drzewa beda i to sporo , dzis doszły trzy szmaragdy .... Chciałam zrobic zdjecia jak juz bedzie ziemia troche porzadku... I wtedy opisac i zaprezentowac czego chce i jak to ugryzc ale ziemi brak juz zaczynam byc wsciekła.....

Cierpliwosc kupie....

anna_studio 20:56, 13 lis 2014

lojalna_ napisał(a)

Aniu jak miło Cie goscic u mnie własnie miałam napisac ze konczac rabate z boku domu zakupiłam trzy szmaragdy kazdy innej wysokosci odgapiajac pomysł artystyczny Ani z " Lecę w kulki" mam nadzieje, ze zdrówko zagosciło u Ciebie i zostanie na długo .

Juz zasadzone kazdy inny sliczne

Mnie również miło...
Ja bardzo lubię takie proste linie w ogrodach jak u Ciebie...
mimo, że u mnie na okrągło...
ale ogród musi współgrać z domem...bo jest jego uzupełnieniem.
I mnie bardziej zagrało faliście...
...ale gdybym miała nowy dom poszłabym z kształtem rabat w geometrię...
lojalna_ 20:58, 13 lis 2014

Napia napisał(a)
Ale elegancko u Ciebie żadnego listka
Buksiki w żwirku fajnie wyglądają

Kochana buksiki maja luz bo lisciaste daleko sa ale w zwirku pełno kory moj Fido juz o to zadbał na fotkach nie widac

Dzieki zagladaj i doradzaj
Madzenka 20:59, 13 lis 2014

Czadowo! Zwłaszcza dom i oświetlenie a nOwe rabaty niezwykle konweniują
lojalna_ 21:10, 13 lis 2014

Dziekuje dziewczyny bardzo mi miło, ze sie Wam podoba i zeby rozluznic atmosfere achów juz pisze jaka miałam dzis przygode.

Raniutko okazało sie ze moj Fido ...złamał, zeżarł , zniszczył jednego buka....moj kochany grzeczny pies. Nie wiem co w niego wstapiło ale ja tez nie pozostałam mu dłuzna ....opirnicz był przy buku na miejscu zbrodni.

Jakbyscie potem widziały tego boroka, siedział przy tym złamanym drzwku ze spuszczonymi uszami pół godziny i ciagle patrzył w okno a serce mi sie krajało ale...ale ...postanowiłam byc konsekwentna i kolejna reprymenda była no i do domu.

Pojechałam do Govzałkowic modlac sie zeby były takie same. Sukałam długo ale znalazłam jest juz zasadzony.

Poczatkujaca ogrodniczka i takie kłody pod nogi

Jakbyscie widziały ten pikny patyk z cudnymi duzymi pekami ...oj moze go do ukorzeniacza wsadzic ....

Po drodze wracam i Policjanci mnie zatrzymali ..... Opowiedziałam im o buku i sie zlitowali....hihi miłe chłopaki ale az tak szybko nie jechałam ...

Kupiłam jeszcze trzy tuje i sa juz zasadzone kazda innej wysokosci podobaja mi sie pomysły Ani z Lece w kulki i tak je władnie ułozyłam

Buxiolki i miłego wieczorku zycze a w Goczalkowicach troche nizsze ceny bukszpanów stozków i buków ....a swieków całe rzedy
bdan 07:29, 14 lis 2014

Dobrze, że z policjantami udało się bezkosztowo wyjść z sytuacji.

No to na zdjęcia tujek czekamy
siakowa 08:35, 14 lis 2014

bylam dzis w nocy u Ciebie :-*
Viola 09:11, 14 lis 2014

Ojejku, pieska mi szkoda
lojalna_ 10:15, 14 lis 2014

bdan napisał(a)
Dobrze, że z policjantami udało się bezkosztowo wyjść z sytuacji.

No to na zdjęcia tujek czekamy

Zaskoczyła mnie ich dobrotliwosc hihi.

O fotki trudno bedzie jak wracam dzis to juz ciemno bedzie a mam fotke zła manego buka .....