Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

eda 19:37, 14 lis 2014

lojalna_ napisał(a)
Witaj Eda miło, ze wpadłas

Faktycznie lawendy narazie u mnie na lekarstwo ale bedzie lepiej

nie ma musu można różnie sobie upiększać a ty kochana idziesz w dobrym kierunku
lojalna_ 19:39, 14 lis 2014

eda napisał(a)

nie ma musu można różnie sobie upiększać a ty kochana idziesz w dobrym kierunku

z tyłu głowy .....zeby nie zagracic zeby nie zagracic ....a wszystko sie podoba i odmów tu sobie lawende bardzo lubie ....

Buziolki
eda 19:43, 14 lis 2014

ja w tym roku też pozwoliłam sobie z nią zaszaleć i porozsadzałam i dokupiła i wszędzie podosadzałam no i między różami powtykałam zobaczymy jak przezimuje wiem że trzeba nieraz długo cierpliwie czekać zanim wiosną lawenda na dobre ruszy i ciachać
Iwk4 19:46, 14 lis 2014

Jolu, jak już posadzisz tą lawendę, to stwierdzisz, że ogród skończony i zaczniesz następny wątek o dojrzewającym lawendowym ogrodzie
Te nasze psiaki są nieprzewidywalne. U mnie wczoraj rabatę rozkopały i żurawki pożarły, bo tylko listki fruwały, a korzonków nie znalazłam.
U ciebie na większe roślinki się psina rzuciła, co tam moje żurawki,
lojalna_ 19:46, 14 lis 2014

eda napisał(a)
ja w tym roku też pozwoliłam sobie z nią zaszaleć i porozsadzałam i dokupiła i wszędzie podosadzałam no i między różami powtykałam zobaczymy jak przezimuje wiem że trzeba nieraz długo cierpliwie czekać zanim wiosną lawenda na dobre ruszy i ciachać

Z tym ciachaniem tez róznie, niektóre dziewczyny pisały, ze nastepnym razem nie zetna wszystkich gałazek tylko te przekwitniete a kwitnace zostawia do drugiego ciecia

Ja doswiadczenie nie mam ...
eda 19:48, 14 lis 2014

Właśnie to jest ten ból nie zawsze się udaje co chcemy a co u Ciebie zwierzaki grasują ?
lojalna_ 19:49, 14 lis 2014

Iwk4 napisał(a)
Jolu, jak już posadzisz tą lawendę, to stwierdzisz, że ogród skończony i zaczniesz następny wątek o dojrzewającym lawendowym ogrodzie
Te nasze psiaki są nieprzewidywalne. U mnie wczoraj rabatę rozkopały i żurawki pożarły, bo tylko listki fruwały, a korzonków nie znalazłam.
U ciebie na większe roślinki się psina rzuciła, co tam moje żurawki,

Ojejku niezłe straty masz ....tez szkoda zawsze to roslinki a teraz bałagan został

Iwka ja mam jeszcze cały ogród do zasypania ziemia, do obsadzenia wokoło drzewami, jeszcze musze wysiac trawe i zasadzic z 40 bukszpanów , 50 traw, troche kwiatów, łany lawendy haha to tak w skrócie

I jakis bank obrobic by sie przydało bo płotu z przodu domu nie ma ...
eda 19:52, 14 lis 2014

a może u Iwonki pozwoliłam sobie podczytać współczuję to dopiero ból u mnie to łobuzy koty tak skaczą na budleje za motylami że musiałam obcinać połamane gałęzie obiecałam im że wsadzę na wiosnę coś z kolcami to będę się dwa razy zastanawiać
lojalna_ 19:53, 14 lis 2014

eda napisał(a)
Właśnie to jest ten ból nie zawsze się udaje co chcemy a co u Ciebie zwierzaki grasują ?

Tak malutki Fido
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4837-lawendowy-zawrot-glowy?page=6
lojalna_ 19:55, 14 lis 2014

eda napisał(a)
a może u Iwonki pozwoliłam sobie podczytać współczuję to dopiero ból u mnie to łobuzy koty tak skaczą na budleje za motylami że musiałam obcinać połamane gałęzie obiecałam im że wsadzę na wiosnę coś z kolcami to będę się dwa razy zastanawiać

Moj Fidek nawet berberysów z kolcami sie nie boi ....nic mu nie straszne rok dopiero ma szaleniec