Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

ewa004 12:18, 15 gru 2014

Ja juz swoich dekoracji nawet nie pokazuję głupio
Już się biję po łapach żeby nie być kokochą i tandetne ozdoby wszystkie wywaliłam ,tak aby nie kusiło
Ale po takich zdjęciach to stwierdzam że nadal jestem tandetna
lojalna_ 12:18, 15 gru 2014

Dziekuje za miłe komplementy

Dziewcznyki z tymi dołami to my ciagle wymieniamy widze takie to zycie nas nie oszczedza jak tylko cos cieszy za chwilke smutki nas dopadaja i znowu sobie radzic trzeba z czyms co wydaje sie niedoprzeskoczenia zas chwila spokoju radosci i zas czyms dowali ...... Mnie tez ostatnio sporo spotkałoi teraz staram sie trzymac bo depresja i smuteczki tez moga byc fest niebezpieczne ....Ciesze, sie, ze sie tutaj znalazłam bo chce mi sie wiecej .... I potrafie sie cieszyc i inspirowac z Wami buziolki

Iwonka latareneknie ma duzo dwie duze i i piec małych ale Iwka zapewniam Cie ze to dopiero poczatek hihihi. Ta duza bedzie na tarasie a przy kominku mi sie marzy troszke inna ale wcsklepie czeka hihihi

Kasiu z tych czarnych nie jestem zadowolona tylko jak swieca sa troche zasłoniete kanapa co przy oknie stoi ....były w przecenie w Juli ale sa fest plastikowe .....
lojalna_ 12:21, 15 gru 2014

ewa004 napisał(a)
Już się biję po łapach żeby nie być kokochą i tandetne ozdoby wszystkie wywaliłam ,tak aby nie kusiło

No tez sie boje pokazywac ....zeby sie nie okazało ze kiczem zawiewa np moje gałazki długo czekały hihi .....ale mysle ze kazda z nas wie jak rózne gusta i upodobania mamy i fajnie sie jest cieszyc drobiazgami zwłaszcza tymi które same zrobiłysmy buziam i lece do Ciebie ogladac
kasia_w 12:22, 15 gru 2014

Jola ślicznie, po zmroku bajka Uwielbiam bawełniane koronki, fajny pomysł
lojalna_ 12:23, 15 gru 2014

Edka ja musze kupic naprawic sie nie da a paragon sie stracił hihi

Jazzy tulam i foty wrzucaj swieta juz za chwile buzka
lojalna_ 12:27, 15 gru 2014

kasia_w napisał(a)
Jola ślicznie, po zmroku bajka Uwielbiam bawełniane koronki, fajny pomysł

Koronek mam wszedzie duzo hihi kupiłam sporo na tasmie i zaszalałam lubie takie ciepełko. Bardzo mi sie podobaja takie podusie ...ale musze poczekac na wymiane wypoczynku bo do mojego nie pasuja niestety .....
lojalna_ 12:29, 15 gru 2014

Nallar napisał(a)

Ja też uwielbiam bawełniane koronki.
Oświetlone badylki wyglądają pięknie.
Nie mam takich, bo do kina nie chodzę.

Haha dobre nawet nie wiem co napisac zastrzeliłas mnie buzka hihi
beta 13:39, 15 gru 2014

ewa004 napisał(a)

Ewka, mam to samo....co roku kokoszę...a za każdym razem obiecuję sobie basta

Jolu cudne i gustowne dekoracje
pozdrawiam
hanka_andrus 14:29, 15 gru 2014

Wpadam przed obiadem, obejrzałam dekoracje cudne, a u mnie jeszcze szara codzienność.
Trzymam jednak fasoni udaję, mam jeszcze dużo czasu i, że zdążę na właściwą chwilę.
lojalna_ 14:34, 15 gru 2014

hanka_andrus napisał(a)
Wpadam przed obiadem, obejrzałam dekoracje cudne, a u mnie jeszcze szara codzienność.
Trzymam jednak fasoni udaję, mam jeszcze dużo czasu i, że zdążę na właściwą chwilę.

Haniu Twoja szczerosc jest rozbrajajaca Przeciez jest jeszcze tyle czasu nie ma co sie stresowac a Ciebie szarosci brak .... Z serca zlotem zawiewa