lojalna_
10:16, 16 gru 2014
Kachani historia sie powtarza zas mnie imprezacominęła pierwszy raz na tarasie, teraz na balkonie flaszki sie walaja i jakas naleweczka hihi 
dobra juz sprzatam
miło, ze wpadliscie 
Kable juz pisze. Przed domem wianek , kulki kabelki na baterie zewnetrzne lampki i tyle tajemnicy.
Moje patyki sa podłączone do gnizdka zewnetrznego stoi donica przy gniazdku.
A gora , wczoraj moj chłopina przewiercił sie z jednego z pokoji na zewnatrz i zrobił deugie gnizdko zewnetrzne tym razem na balkonie. Lampki maja 9 metrów miały byc na strzeche na balkon troche sa za długie dlatego taka dyskoteka wyszła hihi. Lamki sa ledowe , białe , zimne efekt takiego mroznego szronu nie wiem skad na fotach ten niebieski .
Bede wieczorkiem dzis mam planowany wyjazd. Miłego dzionka buziolki

Kable juz pisze. Przed domem wianek , kulki kabelki na baterie zewnetrzne lampki i tyle tajemnicy.
Moje patyki sa podłączone do gnizdka zewnetrznego stoi donica przy gniazdku.
A gora , wczoraj moj chłopina przewiercił sie z jednego z pokoji na zewnatrz i zrobił deugie gnizdko zewnetrzne tym razem na balkonie. Lampki maja 9 metrów miały byc na strzeche na balkon troche sa za długie dlatego taka dyskoteka wyszła hihi. Lamki sa ledowe , białe , zimne efekt takiego mroznego szronu nie wiem skad na fotach ten niebieski .
Bede wieczorkiem dzis mam planowany wyjazd. Miłego dzionka buziolki