Piękny klimat stworzyłaś, nietuzinkowo, bardzo oryginalnie i dekoracje świetnie pasujące do Twojego domku. Błękit z białym pięknie się komponuje i nie jest oklepany, zapachniało u Ciebie świeżością i dużym wyczuciem. Też kupiłam taką koronkę bawełnianą tylko w kolorze beżu na pewno ją kiedyś wykorzystam w jakiejś dekoracji. Pozdrawiam.
Wyszłam na chór, nie było mnie może dwie i pół godziny i nie dość, że miałam do nadrobienia 5 stron, to musiałam łapać Ewę z drabiny, Beatkę w lesie szukać i kawka z nalewką mnie ominęła i światełka cudne tylko podziwiać mi zostało.
Hihi Kasia ja też pomyślałam kiedy ja to przeczytam.. Tak jak patrzę na te zdjęcia przepiękne to sobie myślę skąd te lampki świecą grama kabla nie widać, gniazdka nie widać, nawet wieniec się świeci. Jolu jak to możliwe. Ja zawsze zmagam się z masą kabli i polegnę już na starcie gdzieś między rozwieszaniem dekoracji a odplątywaniem kabli.