Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Ewkakonewka 20:36, 15 gru 2014

Światełka, procenty, wyznania miłości Listę podpisuję, lubię to
Dorota123 21:00, 15 gru 2014

Piękny klimat stworzyłaś, nietuzinkowo, bardzo oryginalnie i dekoracje świetnie pasujące do Twojego domku. Błękit z białym pięknie się komponuje i nie jest oklepany, zapachniało u Ciebie świeżością i dużym wyczuciem. Też kupiłam taką koronkę bawełnianą tylko w kolorze beżu na pewno ją kiedyś wykorzystam w jakiejś dekoracji. Pozdrawiam.
beata_m 21:08, 15 gru 2014

Bea napisał(a)
Nastrojowo świątecznie w koło, a ja w lesie.

Pozdrawiam

no właśnie pewnie w lesie choinkę wybierasz, a tu u Joli wiśniówkowe procenty wspomagane kofeiną i gdzie tu miejsce na depresje
Iwk4 21:19, 15 gru 2014

Wyszłam na chór, nie było mnie może dwie i pół godziny i nie dość, że miałam do nadrobienia 5 stron, to musiałam łapać Ewę z drabiny, Beatkę w lesie szukać i kawka z nalewką mnie ominęła i światełka cudne tylko podziwiać mi zostało.
siakowa 00:21, 16 gru 2014

46 postow... Kiedy ja to przeczytam ?
gardney 08:15, 16 gru 2014

Hihi Kasia ja też pomyślałam kiedy ja to przeczytam.. Tak jak patrzę na te zdjęcia przepiękne to sobie myślę skąd te lampki świecą grama kabla nie widać, gniazdka nie widać, nawet wieniec się świeci. Jolu jak to możliwe. Ja zawsze zmagam się z masą kabli i polegnę już na starcie gdzieś między rozwieszaniem dekoracji a odplątywaniem kabli.
siakowa 08:24, 16 gru 2014

gardney napisał(a)
Hihi Kasia ja też pomyślałam kiedy ja to przeczytam.. Tak jak patrzę na te zdjęcia przepiękne to sobie myślę skąd te lampki świecą grama kabla nie widać, gniazdka nie widać, nawet wieniec się świeci. Jolu jak to możliwe. Ja zawsze zmagam się z masą kabli i polegnę już na starcie gdzieś między rozwieszaniem dekoracji a odplątywaniem kabli.

ha no własnie Jola, gdzie kable?
Magda70 09:28, 16 gru 2014

ewa004 napisał(a)
Tyle lampek masz powieszonych ??
Mój Emus sknera z takim żalem patrzył dzisiaj jak wieszam lampki że pewnie myślał niech ci nie działają albo chociaż spadnij z drabiny

Ewka...ja Cię błagam!!! Czy ja zawsze przez Ciebie muszę się śmiać do monitora!!
Magda70 09:31, 16 gru 2014

lojalna_ napisał(a)

Cudne...
I ten szary lampion...cudny.
No ładnie...
W sumie to mnie zatkało i nic więcej nie napiszę...
zbigniew_gazda 09:33, 16 gru 2014

Cudnie przygotowane obejście do Świat Jolu. Poszłaś w niebieski. Zara idę przeciągnąć kabel przez mur i zawiesić oświetlenie które dostałem od Mikołaja. Ot spryciury te dziewczyny.