Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

siakowa 09:21, 18 gru 2014

ech a mi zadne z Waszych rozwiazan nie zagra znowu nietypowe miejsce bo nie podbitka
leon60 09:29, 18 gru 2014

lojalna_ napisał(a)
Na drabinie siegacie tak wysoko?

u mnie akurat dość nisko tam gdzie chcę wieszać ale bez drabiny się nie obędzie jeśli chciałabym do szczytu dostać to 12 lub 13 pięterek z rusztowania trzeba by stawiać podziękuję bo na ten rok mam już dość tańcowania wokół domu z rusztowaniem
lojalna_ 09:33, 18 gru 2014

No władnie a ja mam za wysoko zeby drabina siegnac. Moj eM chcial z balkonu na drabinie to zrobic ale nie uwazam zeby to był bezpieczny pomysł, mały kat nachylenia .....e latem sie cos wymysli narazie dyskoteka moze byc
Urszulla 13:29, 18 gru 2014

poczytałam o kobiecych rozwiązaniach technicznychsamo życie,pozdr.
hanka_andrus 16:13, 18 gru 2014

Kabelbindy, haczyki bilbordowe,problemy techniczne na babską głowę.
A Emusie mają rękawy opuszczone, i czekają co wymyślą żony.
A jak już będzie wesoło, świątecznie, to pierś wypną do przodu,
czaekając na ochy,okrzyki, pochwały. Zdaje się,że to jest odwieczne.

Przy gościach, chwalcie swoich małżonków, nawet jak nie pomagają.
lojalna_ 18:50, 18 gru 2014

Haniu to przeciez zawsze babki kierowały, wymyslaly i czesto wykonywały rózne zadania ...tylko nie dyskutowały o tym na forach i na tyle tylko wszystko sie zmieniło hihi

Chwalimy Haniu mama nadzieje , ze wszystkie mamy za co
beta 19:06, 18 gru 2014

Jolu przepis na lukier jest prosty, na 1 białko jedna szklanka pudru, ew. do tego kilka kropelek aromatu jak lubisz...najpierw ubijasz białko na sztywna pianę następnie po jednej łyżce dodajesz cukier puder...ot i cała tajemnica...2 białka i dwie szklanki pudru to już niezła ilość lukru

pozdr
lojalna_ 19:35, 18 gru 2014

beta napisał(a)
Jolu przepis na lukier jest prosty, na 1 białko jedna szklanka pudru, ew. do tego kilka kropelek aromatu jak lubisz...najpierw ubijasz białko na sztywna pianę następnie po jednej łyżce dodajesz cukier puder...ot i cała tajemnica...2 białka i dwie szklanki pudru to już niezła ilość lukru

pozdr

Trzymam Cie za slowo, ze bedzie taki bielusi jak Twój ... bo ja zawsze mam przezroczysty jak sama robie
bleebla 19:38, 18 gru 2014

Jolcia, ten szary lampion z gwiazdką jest cudowny. Pamiętasz gdzie go kupiłaś?
lojalna_ 20:00, 18 gru 2014

bleebla napisał(a)
Jolcia, ten szary lampion z gwiazdką jest cudowny. Pamiętasz gdzie go kupiłaś?

Kupiłam go Agus w Goczałkowicach ale widziałam, ze dziewczyny w tendom maja takie same w tej samej cenie