Pszczólko ciesze sie, ze Ci sie podoba wiesz lamki na drzewku i balkonie daja taki cudny efekt delikatnych srebrzystych gwiazek ale niestety na fotach nie da sie tego uchwycic pozdrawiam
Jolu , a gdzie trzymasz pierniczki?...jeśli w puszcze lub w słoiku to włóż do środka skórkę, lub połówkę jabłka...pierniki będą "ciągnęły" wilgoć...oczywiście co jakiś czas wymieniać jabłko
inny przepis na lukier, który używam, jest taki; do cukru pudru dodaję gorącej wody i ew. dodaję soku z cytryny...proporcje trzeba wyczuć....jeśli zbyt rzadki to dodaje więcej pudru, jeśli zbyt gęsty to dodaję odrobine gorącej wody.... dodawanie wody zaczynać od małej ilości...najlepiej łyżką...i kontrolować
ten królewski jest śliczny, bielutki i bardzo gęsty, polewać nim cokolwiek to raczej ciężko by było...pierniki nim posmarowane tez nie wyglądają aż tak atrakcyjnie, ale gdyby nakładać go szprycą lub papierową tutką robiąc śliczne wzorki to będzie idealnie
ale się rozpisałam
Wpadłem z rewizytą po długiej przerwie i bardzo dziękuję za odwiedzimy mojego wątku Dekoracje świąteczne zarówno w domu jak i na zewnątrz pięknie się prezentują Widzę też że dużo zmieniło się w ogrodzie i na wiosnę będzie co u Ciebie oglądać
Och... już masz wszystko upiete... u nas nic nie wisi.... nic jeszcze nie świeci... pięknie i jak świątecznie
Jak ty to fszystko upienaś? , że nawet na drzwiach siem śfieci???