Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Napia 09:15, 19 gru 2014

A u mnie na razie lampk niet A tu takie ciekawe inspiracje
lojalna_ 09:55, 19 gru 2014

Kasiu hej pierniczki mi jeszcze nie zmiekły i jeszcze nie udekorowane juz połowy nie ma hihihi

Agus lampki zawsze zdazysz zawiesic ....ja tez czekam z choinka .... wypróbuje przepis bo piekny kolor miał lukier Beatki
Pszczelarnia 10:00, 19 gru 2014

lojalna_ napisał(a)
dziewczyny zaczynacie mnie powoli wkurzac hihihi hihihihi gupoty mi tu pisza baby nienosne kofam was i tak sie ciesze ze Was poznałam

Niebiańsko! Piękny jest ten kolor niebieski.
lojalna_ 10:08, 19 gru 2014

Pszczólko ciesze sie, ze Ci sie podoba wiesz lamki na drzewku i balkonie daja taki cudny efekt delikatnych srebrzystych gwiazek ale niestety na fotach nie da sie tego uchwycic pozdrawiam
beta 10:45, 19 gru 2014

lojalna_ napisał(a)
Kasiu hej pierniczki mi jeszcze nie zmiekły i jeszcze nie udekorowane juz połowy nie ma hihihi

Agus lampki zawsze zdazysz zawiesic ....ja tez czekam z choinka .... wypróbuje przepis bo piekny kolor miał lukier Beatki

Jolu , a gdzie trzymasz pierniczki?...jeśli w puszcze lub w słoiku to włóż do środka skórkę, lub połówkę jabłka...pierniki będą "ciągnęły" wilgoć...oczywiście co jakiś czas wymieniać jabłko

inny przepis na lukier, który używam, jest taki; do cukru pudru dodaję gorącej wody i ew. dodaję soku z cytryny...proporcje trzeba wyczuć....jeśli zbyt rzadki to dodaje więcej pudru, jeśli zbyt gęsty to dodaję odrobine gorącej wody.... dodawanie wody zaczynać od małej ilości...najlepiej łyżką...i kontrolować

ten królewski jest śliczny, bielutki i bardzo gęsty, polewać nim cokolwiek to raczej ciężko by było...pierniki nim posmarowane tez nie wyglądają aż tak atrakcyjnie, ale gdyby nakładać go szprycą lub papierową tutką robiąc śliczne wzorki to będzie idealnie

ale się rozpisałam
malgorzata_s... 10:49, 19 gru 2014

Jolu matko kochana, chwilę nie zaglądałam i kilka stron do nadrobienia
Twoje dekoracje domowe cudne i do mnie tez by pasowałyIluminacja cudowna i te biele z błękitami takie delikatne Cudnie Buziaki zostawiam
Ewkakonewka 10:54, 19 gru 2014

Światełka tydzień to do świąt wytrzymają hehehe
Gardener27 18:33, 19 gru 2014

Witaj Jolu

Wpadłem z rewizytą po długiej przerwie i bardzo dziękuję za odwiedzimy mojego wątku Dekoracje świąteczne zarówno w domu jak i na zewnątrz pięknie się prezentują Widzę też że dużo zmieniło się w ogrodzie i na wiosnę będzie co u Ciebie oglądać

Pozdrawiam serdecznie
eda 22:55, 19 gru 2014

Ewcia nie żartuj bo moje lekko ruszyłam i przestały świecić i mówię już nie tykam i zaczęły od nowa heee odsapnęłam
Macham dziewczynki
gusiarz 10:05, 20 gru 2014

Och... już masz wszystko upiete... u nas nic nie wisi.... nic jeszcze nie świeci... pięknie i jak świątecznie
Jak ty to fszystko upienaś? , że nawet na drzwiach siem śfieci???