Dziekuje za miłe zyczonka buziolki sle gorace i słodkie jak pomaranczka
Chwilowe kochana Ewko nadciaga -15 brrrrr
Ale ja dzis posiedziałam u Danusi i tez wiosne czuje w duszy oj poszalało by sie w ogrodzie...obchód zrobiłam plan taki
1 Rabatka według Danusiowego projektu to bedzie " danuskowa rabatka " hihi fajnie nie?
2 Wdluz płotu sasiadów leca od lewej trzy róznej wysokosci tuje sz i wisnia u, i znowu trzy tuje wisnia i trzy tuje wisnia czyli 3 sztuki wisni u pod płot przed nimi trawa moze ten miskant który jest po lewej stronie mam go tysiace sztuk w ogrodzie .
3 punkt to trzecia fotka hm co tam w tym przesmyku dwie propozycje rojniki lub moje trzy sosenki miniaturki co je widac na danuskowej rabatce, takie rozstrzelone ...i duze białe kamole na żwirku
4 Zaraz za płotem jak go tylko postawimy ( oby nie było tak jak z kostka ) to bedzie 5 grabów , dwa przy furtce na wejsciu , dwa na wjedzie do garazu i jeden pomiedzy obydwima wejsciami w srodku. Wizja na pierwszym zdjeciu furtki i wjazdu .
Tyle wiem napewno , ziemia drózka i jeszcze jedna podwyzszona rabata z palisady obok kostki na srodku placu.
Druga trona domu w planach graby na drutach powoli eMus sie daje przekonac

ale nie wiem co pod oknem w kuchni czy na całosci graby dac czy sobie tam jeszcze trzy wisnie posadzic ale z tych okolic brak fotki ......