Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 09:53, 13 lut 2015

siakowa napisał(a)

Jakies spotkanie szykujecie?

Kasia jak ekipa na zakupy przyjedzie do Tychów to sie szykuj bo trza chlebem i sola gosci na naszej ziemi powitac

Kindzia 13:17, 13 lut 2015

U nas się śnieg topi powolutku przecież Chyba wiosna idzie malutkimi kroczkami

Zobaczymy się u Małgosi???
lojalna_ 13:49, 13 lut 2015

Kasienko z wielkim ubolewaniem ach strasznym wrecz niestety nie ....z kilku powodów niestety nie moge .....załuje bardzo ale pocieszam sie ze w tym roku jeszcze bedzie troche okazji by sie spotkac ....
eda 15:42, 13 lut 2015

macham i na coś jeszcze dla Cię u mnie
siakowa 16:54, 13 lut 2015

lojalna_ napisał(a)

Kasia jak ekipa na zakupy przyjedzie do Tychów to sie szykuj bo trza chlebem i sola gosci na naszej ziemi powitac

Nic mi nie wiadomo kto i kiedy na ślonsk zjeżdża?
Madzenka 19:37, 13 lut 2015

Inforuję, że wiosna do Was się zbliża
Ewa777 21:07, 13 lut 2015

lojalna_ napisał(a)

U mnie wokoło pola i tam lezy go pelno a w ogrodzie tez spora warstwa jeszcze kiedy masz dostac te ciemierniki?

U mnie w nocy mrozno bylo ...trosze moje powykrecalo ...mam nadzieje ze dojda do siebie

Zakupów narobiłam w trzech miejscach internetowo. Wszystkie zamówienia przyjdą, jak roślinki zaczną żyć i się rozwijać. Nie wiem, kiedy dokładnie. Mają mnie informować mailowo.
Razem z ciemiernikami zamówiłam kilka innych roślin - to było przez all. w tym czasie były jakieś zakłócenia i komputer nie reagował na moje klikanie. Potem okazało się, że zapłaciłam o 50% więcej niż było na rachunku, gdy to przeanalizowałam, to się okazało, że mam więcej roślin niż planowałam. Chciałam 2 ciemierniki, będę miała 4.
Ewkakonewka 21:30, 13 lut 2015

Ciemierniki wypasione zakupiłaś. Pocieszać się trzeba, to dla zdrowia
Ale najfajniej to oglądać jak wychodzą z ziemi igiełki zielone nieee
Buziak
lojalna_ 08:14, 14 lut 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Ciemierniki wypasione zakupiłaś. Pocieszać się trzeba, to dla zdrowia
Ale najfajniej to oglądać jak wychodzą z ziemi igiełki zielone nieee
Buziak

Ewciu jak z ziemi wychodza to w przyszłym roku bede z Wami ogladac bo wiesz u mnie jeszcze ziemi trzeba .....nie było w czym dołków robic

lojalna_ 08:18, 14 lut 2015

Ewa777 napisał(a)

Zakupów narobiłam w trzech miejscach internetowo. Wszystkie zamówienia przyjdą, jak roślinki zaczną żyć i się rozwijać. Nie wiem, kiedy dokładnie. Mają mnie informować mailowo.
Razem z ciemiernikami zamówiłam kilka innych roślin - to było przez all. w tym czasie były jakieś zakłócenia i komputer nie reagował na moje klikanie. Potem okazało się, że zapłaciłam o 50% więcej niż było na rachunku, gdy to przeanalizowałam, to się okazało, że mam więcej roślin niż planowałam. Chciałam 2 ciemierniki, będę miała 4.

No to ci historia a ja kupiłam wczoraj jedna wieksza donice taka sama jak mam przed domem tylko wieksza ...planuje jeszcze kilka ....aa i w kinie byłam wolnosc sie konczy mlody dzis przyjezdza......