Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 18:16, 26 wrz 2014

Zasadzilsmy kolejne dwa swierki ładne ale musielismy kupic z drozszych i wiekszych bo te nasze 3 wybitnie spore były ale róznicy nie widac .

Zasadziłam choiny k bardzo blisko mam nadzieje ze im to nie zawszkodzi i zdazylismy jeszcze 3 tuje . Jutro kolejne 10 ton ziemi i znowu bedzie pasek i mozna bedzie sadzic dalej.

Cały czas mam dylemat choiny maja łyse pnie i musze cos tam zasadzic ... Jutro zrobie zdjecia to poprosze tez o pomoc
Nikita 22:52, 26 wrz 2014

Jolu, fajne te świerki kupiłaś... musisz jeszcze obfocić te dwa nowe.
Nie zazdroszczę ci tego zwożenia ziemi... to ciężka robota... macie jakąś małą koparkę albo spychacz??? A tak (sorki za ciekawość) po co podnosicie aż o tyle poziom gruntu?

Buziaki pzresyłam
katiaxx 23:57, 26 wrz 2014

no to ładnie się u Ciebie ruszyło Mister kostka przybyli ? Robią ?
lojalna_ 06:17, 27 wrz 2014

Nikita napisał(a)
Jolu, fajne te świerki kupiłaś... musisz jeszcze obfocić te dwa nowe.
Nie zazdroszczę ci tego zwożenia ziemi... to ciężka robota... macie jakąś małą koparkę albo spychacz??? A tak (sorki za ciekawość) po co podnosicie aż o tyle poziom gruntu?

Buziaki pzresyłam

Ciezka praca fakt a miejsca mało poniewaz na malym placku leza kostki i podkład pod nie. Musimy sie bardzo starac by sie nie zawalic materiałem i bałaganu nie narobic. Teren trzeba podniesc poniewaz dom wysoko stoi i sasiedzi jeszcze wyzej maja teren wiec trzeba dorównac zeby nas nie zalewało.

Ton mi trzeba ton haha
lojalna_ 06:19, 27 wrz 2014

katiaxx napisał(a)
no to ładnie się u Ciebie ruszyło Mister kostka przybyli ? Robią ?

Obiboki wczoraj tylko 2h pracowali , tyle ich widzielismy ...jak pada nie pracuja. Nie wiem moze to i dobrze jakos grzasko sie zrobiło ..... Czekam na słoneczko z upragnieniem.

Moje pytanie co pod choiny nadal aktualne
lojalna_ 07:49, 27 wrz 2014

Wysprzatałam domek od rana robota była było strasznie wszystko sie nosi do domu teraz kawka jesssu znowu leje cos nam pogoda nie sprzyja. Moze popołudniu sie rozjasni przywioza ziemi i dalej sadzimy czuje sie jak mała dziewczynka co dostała ukochana zabawke
jazzy 08:46, 27 wrz 2014

lojalna_ napisał(a)
Wysprzatałam domek od rana robota była było strasznie wszystko sie nosi do domu teraz kawka jesssu znowu leje cos nam pogoda nie sprzyja. Moze popołudniu sie rozjasni przywioza ziemi i dalej sadzimy czuje sie jak mała dziewczynka co dostała ukochana zabawke

Fajowo! ja się nie mogę doczekać swoich zabawek miłej soboty
gierczusia 19:56, 28 wrz 2014

lojalna_ napisał(a)

A my Ci tu zażarcie kibicujemy
lojalna_ 10:36, 29 wrz 2014

Swierki stoja

lojalna_ 10:38, 29 wrz 2014

napracował się moj eMus wczoraj z tym murkiem wokół swierków bo ziemi przysypac trzeba a korzeni i pni nie wolno zasypywac i gotowe teraz ziemie można zwozic