Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Ivvvona 22:51, 27 sie 2015

Przepięknie, nie mogę napatrzeć się na twój trawnik ale i rabaty mnie zachwycają. Wszystko takie uporządkowane i przemyślane. Jest super. Pozdrówka
lojalna_ 22:58, 27 sie 2015

Wiecie co , wrociłam sie do poczatku ...to jak pamietnik...wszystko zaczyna sie przypominac ....tyle wsparcia od Was dostalam cennych rad, opini wiadomosci az dziw bierze jak wszyscy pracuja na jeden ogrod , kazdego z Was tutaj jest jakas czastka to mile bardzo Wam serdecznie dziekuje , zwlaszcza tym, ktorzy na poczatku tej trudnej drogi tutaj mnie wspierali , rysowali, projektowali i uczyli. A ja taki borok bez planu , pomyslu zupelnie zielona..........dzieki wielkie !! koachani bez Was nie moglabym sie teraz cieszyc ta zielenia ))))

Mala historia

iwka 23:04, 27 sie 2015

przemiana nieziemska
Ewik 23:25, 27 sie 2015

iwka napisał(a)
przemiana nieziemska

No , słów mi zabrakło ...
nawigatorka 23:30, 27 sie 2015

Metamorfoza pierwsza klasa.i jest miska do moczenia nóg no dobra dla psa.piękne serby masz.nawet wcześniej ich nie widziałam.
L00zak 23:31, 27 sie 2015

lojalna_ napisał(a)
Wiecie co , wrociłam sie do poczatku ...to jak pamietnik...wszystko zaczyna sie przypominac ....tyle wsparcia od Was dostalam cennych rad, opini wiadomosci az dziw bierze jak wszyscy pracuja na jeden ogrod , kazdego z Was tutaj jest jakas czastka to mile bardzo Wam serdecznie dziekuje , zwlaszcza tym, ktorzy na poczatku tej trudnej drogi tutaj mnie wspierali , rysowali, projektowali i uczyli. A ja taki borok bez planu , pomyslu zupelnie zielona..........dzieki wielkie !! koachani bez Was nie moglabym sie teraz cieszyc ta zielenia ))))

Co za przemiana, rewelacja, gratuluję i wiem, że masz mega satysfakcję.
Pięknie to wygląda
chagall 23:37, 27 sie 2015

Witaj Jolu
Wpadłam z rewizytą i na pierwszych stronach pomyślałam, że mamy ze sobą wiele wspólnego, a na ostatniej (przemiana ogrodu) po prostu oniemiałam z wrażenia!!!
Gratuluję, kibicuję i oczywiście będę odwiedzać - muszę prześledzić cały wątek
Pozdrawiam - Anna
lojalna_ 07:44, 28 sie 2015

Luki napisał(a)
Jolu czapki z głów, pamiętam jak w zeszłym roku powstawały rabaty na wzniesieniach, teraz piękny wyrównany ogród, cudne rabaty, a trawnik... sztuczny dywan i tyle

Luki po przeczytaniu Twojego wpisu wzielo mnie na wspominki , faktycznie najpierw byly wzniesienia ale spowodowane brakiem ziemi , musielismy dowiesc okolo 200 ton na ta mała działeczke , by wyrownac spad i podniesc teren

Dzieki zacwsparcie zwlaszcza te na poczatku mojej drogi
Ewa777 07:49, 28 sie 2015

Jolu, piękne są widoki z góry na ogród Możesz się nimi zachwycać od razu po przebudzeniu I od razu masz dobry humor na cały dzień
Spotkanie z Elą nie może być nieudane, bo to super wesoła dziewczyna jest (wiem coś o tym) - zdjęć oczywiście nie zrobiłyście - takie byłyście zagadane A ja chętnie bym na Was popatrzyła
Jeżówki śliczne sobie zakupiłaś, będą Cię cieszyć U nas takich ładnych odmian nie ma w ofercie
Metamorfoza ogrodu zaskakująca! Bardzo dużo pracy i serca włożyłaś z mężem w Wasz ogród Pięknie jest
lojalna_ 07:52, 28 sie 2015

Siakowa hihi zes mnie rozbawiła jak zawsze trawnik z maja przeciez wiesz

Lukasz 2013 dzieki fest mi milo

Dorotka 123 dorotka dziekuje , wszystko juz zmierza milowymi krokami do jesieni a szkoda lata to bylo moje pierwsze ogrodowe z własnym ogrodem

Elik dziewczyny podpowiedzialy co kupic i faktycznie jsk sie po nich chodzi to jest efekt poduszki zapraszam czesciej, musze wpasc do Ciebie

Atena milo Cie poznac fsktycznie zza miedzy jestes to mile slowa z ta konsekwencja. Troche trudu i przemyslen mnie to kosztowalo jednak nasadzenia nie sa wyszukane wiec i prostote łatwo uzyskac , ciesze sie z tego co jest ty tez sobie powoli poradzic z uzysksniem efektu ktory Cie zadowoli ,)

Agata Ty oj za duzo komplementow przeciez Ty mnie znasz dobre zdjecia robie hihihi