Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 15:23, 30 sie 2015

iwka napisał(a)
ciągle tylko ślicznie, pięknie, bardzo ładnie, cudownie, wspaniale, zajebiście!!!, nudy Jolu, nudy!!!

ps. moim marzeniem jest stworzyć maleńką namiastkę chociaż jednej Twojej rabaty

Iwka mnie to tez cos sie podejrzane wydaje .....ze tak wszystko sie podoba

Ty masz cudna nowa rabatke o niebo lepsza od moich i jaki ma dizajn
Ivvvona 21:10, 30 sie 2015

No to ja jeszcze raz powtórzę - pięknie masz- żebyś nie miała żadnych wątpliwościŚliczne zestawienia roślinek, nie wspomnę o fotkach. Pozdrówka
malkul 21:38, 30 sie 2015

bardzo lubię do ciebie zaglądać
JulkAd 22:11, 30 sie 2015

lojalna_ napisał(a)
Wiecie co , wrociłam sie do poczatku ...to jak pamietnik...wszystko zaczyna sie przypominac ....tyle wsparcia od Was dostalam cennych rad, opini wiadomosci az dziw bierze jak wszyscy pracuja na jeden ogrod , kazdego z Was tutaj jest jakas czastka to mile bardzo Wam serdecznie dziekuje , zwlaszcza tym, ktorzy na poczatku tej trudnej drogi tutaj mnie wspierali , rysowali, projektowali i uczyli. A ja taki borok bez planu , pomyslu zupelnie zielona..........dzieki wielkie !! koachani bez Was nie moglabym sie teraz cieszyc ta zielenia ))))

Mala historia

Jola rewelacja...jestem pełna podziwu ....niesamowita metamorfoza
Iwk4 01:27, 31 sie 2015

Jola, nie gniewaj się. Zapinowałam kilka ujęć twojego ogrodu, aby móc do niego wracać. Uczta dla oczu.
Chętnie bymbpopatrzyła na więcej ujęć z baronem. Buziaki
MirellaB 08:38, 31 sie 2015

Jolu no piękny masz ten ogród. Aż trudno mi uwierzyć, że bez projektu ktoś sam takie cudeńka może wyczarować. Bardzo mi się podoba Dlaczego ja tak nie mam. Szkoda, że zanim zaczęłam robić ogród to nie znałam Ogrodowiska, pewnie bym miała podobnie do Ciebie
Kindzia 10:22, 31 sie 2015

Czy na 9-ym zdjęciu cytowanym przez Julitę to serby? Pokaż jak teraz wyglądają. Być może, że będę robić delikatne przemieszczenie u siebie i myślę o zasłonie przed sąsiadami...

Ogród pokazujesz piękny...nie mam ani jednego zawilca!!!
lojalna_ 11:21, 31 sie 2015

Kindzia napisał(a)
Czy na 9-ym zdjęciu cytowanym przez Julitę to serby? Pokaż jak teraz wyglądają. Być może, że będę robić delikatne przemieszczenie u siebie i myślę o zasłonie przed sąsiadami...

Ogród pokazujesz piękny...nie mam ani jednego zawilca!!!

Kasiu to zdjecie i serby z zeszłego roku, urosły jakies 20 cm sporo Kasiu sa na kazdym prawie zdjeciu , stronka dalej , i dwie stronki tez ))
lojalna_ 11:22, 31 sie 2015

MirellaB napisał(a)
Jolu no piękny masz ten ogród. Aż trudno mi uwierzyć, że bez projektu ktoś sam takie cudeńka może wyczarować. Bardzo mi się podoba Dlaczego ja tak nie mam. Szkoda, że zanim zaczęłam robić ogród to nie znałam Ogrodowiska, pewnie bym miała podobnie do Ciebie

Mirelko co to za marudzenie jak sie ma tak slicznie jak u Ciebie )) no wiesz u Ciebie cudenko na cudenku a Ty takie rzeczy piszesz

lojalna_ 11:23, 31 sie 2015

Iwk4 napisał(a)
Jola, nie gniewaj się. Zapinowałam kilka ujęć twojego ogrodu, aby móc do niego wracać. Uczta dla oczu.
Chętnie bymbpopatrzyła na więcej ujęć z baronem. Buziaki

) a co chcesz do czerwonego ogrodu? hhihi fajny folder masz zreszta nie jeden