Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 10:42, 14 wrz 2015

Zdecydowałam ze pod grabami evergoldy w zasadzie mialam juz trzy i tak sie zastanawialam czy tam pasuja a Ewcia katowice jak u mnie byla to rzucilam dlaczego nie evergoldy i zaklepane )) dzis sadze mam nadzieje ze po poludniu gradu nie bedzie

Ambrowiec ma sie dobrze , podoba mu sie w nowym miejscu powojnik mi kwitnie, no cale lato mu sie nie chcialo to teraz oszalał . Wczoraj dosc solidnie podlalam wszystko bo upaly mialy byc ......
lojalna_ 10:43, 14 wrz 2015

Kuba napisał(a)
Jolcia z czego zrobiony jest wianek na drzwiach? sama robiłaś? no przepiękny

Ewciu z hortek L podoba Ci sie juz troszke usechł ale sie trzyma
iwka 12:42, 14 wrz 2015

Twój wianek pięknie się trzyma, moje hortki to już całkiem brązowiutkie się zrobiły. Takie suszki
amelia_b 12:55, 14 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)

Dzieki za mile slowo, ja zasadziłam i juz mi sie ogromnie spodobal cudniste drzewa powodzenia w szukaniu
a dziękuje może jakiegoś cudnego ambrowca znajdę gdzieś kiedyś
amelia_b 12:56, 14 wrz 2015

iwka napisał(a)
Twój wianek pięknie się trzyma, moje hortki to już całkiem brązowiutkie się zrobiły. Takie suszki
he he suszki jak z moich wrzosów
lojalna_ 13:21, 14 wrz 2015

iwka napisał(a)

Ciekawe dlaczego moje zielone cały czas? Tylko lakierem popsikałam .... Ale kusi mnie wianek z jarzebiny co by nasza kolezanke zgapic w tych cudnych ozdobach ale Kaska mi zakazała jarzebiny zrywac ,),)
lojalna_ 13:21, 14 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
he he suszki jak z moich wrzosów

Wrzosy to z natury suszki musza byc
Enya73 13:36, 14 wrz 2015

Pisałyście dziewczyny na wątku u Joli o spotkaniu ogrodniczek z grupy śląskiej. Takie spotkania w dużej grupie już się odbywały. Pierwsze było we wrześniu 2012 r.u Kapiasa z udziałem samej szefowej. Były też dziewczyny i chłopaki z Wrocławia i Małopolski. Potem też odbywały się spotkania mniej lub bardziej oficjalne w bardziej kameralnym gronie i takie bardziej się sprawdzają. Warto podtrzymywać tę tradycję. Jestem za
lindsay80 13:58, 14 wrz 2015

Jola, ambrowca pięknego sobie wyhaczyłaś, podczytuję i widzę, że cały czas coś tam działasz.
Ile czosnków główkowatych zamierzasz zasadzić i na jakiej powierzchni?
W L na dziś dla mnie zostało 200 szt - wszystkie zgarnęłam, ale coś mi się zdaje, że na rabatę o długości 20 m to nadal kropla w morzu potrzeb.
lojalna_ 15:38, 14 wrz 2015

lindsay80 napisał(a)
Jola, ambrowca pięknego sobie wyhaczyłaś, podczytuję i widzę, że cały czas coś tam działasz.
Ile czosnków główkowatych zamierzasz zasadzić i na jakiej powierzchni?
W L na dziś dla mnie zostało 200 szt - wszystkie zgarnęłam, ale coś mi się zdaje, że na rabatę o długości 20 m to nadal kropla w morzu potrzeb.

O matko gdzie taka ilosc byla w moich L kupowalam po 4 opakowania i do nastepnego .....

Pieknie bedzie .......zachwycajaco. Ja poszlam w Mont Eweresty biale jakos mi sie bardziej zaczely podobac ale fioletowych gigantow tez dokupilam tylko nie taka ilosc !

Zaszalalas ))