Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Ewkakonewka 10:58, 03 paź 2015

Jolcia piękne spotkanie Brawo Wy
gierczusia 11:18, 03 paź 2015

Jolciu i ja wreszcie wpadam ,źeby podziękować za miłe spotkanie jak zwykle..czas upłynął w okamgnieniu , nawet ńie wiem , jak te 2 godziny z hakiem zleciały..żal było wyjeżdżać , ale mamusia z tortem urodzinowym czekała ja nie wiem , jak to jest ,źe jak jestem u Ciebie to zawsze ktoś / coś nie pozwala mi się nacieszyc chwilą ...achhh...takie te moje życie zwariowane
Cieszę się,źe mogłam Was zobaczyć i chwilkę pogadać, ogród jak zwykle cudny a i ciacho pysiolo
Loli zrobiłaś taką sesję ,że aźe mnie żal robisz śliczne zdjęcia a i modelka chyba dość mało kapryśna była fajnie ,źe się podoba i mam nadzieję ,ze kolorystyczne pasuje

Ściskam raz jeszcze i jeszcze raz dzięki

Ps...ja mam nadzieję ,źe się nie gniewacie na te moje okulary...bo teraz zdałam sobie sprawę ,źe moźe nie wszyscy wiedzą ,ża ja mam oczy po operacji i stąd światło słoneczne jakoś....mało wskazane..stad te nierozłączne okulary...
Wybaczcie
lojalna_ 11:29, 03 paź 2015

gierczusia napisał(a)
Jolciu i ja wreszcie wpadam ,źeby podziękować za miłe spotkanie jak zwykle..czas upłynął w okamgnieniu , nawet ńie wiem , jak te 2 godziny z hakiem zleciały..żal było wyjeżdżać , ale mamusia z tortem urodzinowym czekała ja nie wiem , jak to jest ,źe jak jestem u Ciebie to zawsze ktoś / coś nie pozwala mi się nacieszyc chwilą ...achhh...takie te moje życie zwariowane
Cieszę się,źe mogłam Was zobaczyć i chwilkę pogadać, ogród jak zwykle cudny a i ciacho pysiolo
Loli zrobiłaś taką sesję ,że aźe mnie żal robisz śliczne zdjęcia a i modelka chyba dość mało kapryśna była fajnie ,źe się podoba i mam nadzieję ,ze kolorystyczne pasuje

Ściskam raz jeszcze i jeszcze raz dzięki

Ps...ja mam nadzieję ,źe się nie gniewacie na te moje okulary...bo teraz zdałam sobie sprawę ,źe moźe nie wszyscy wiedzą ,ża ja mam oczy po operacji i stąd światło słoneczne jakoś....mało wskazane..stad te nierozłączne okulary...
Wybaczcie

Elciu usciski ) swietne z Ciebie towarzystwo . Lola sie dzis znowu grzeja na pufach )) dobrze jej u nas

W brelach Elciu siedzialam w tym wlasnie miescu zanim przyszlas wiec zrozumiale przy takiej zarowie )))

Mame mam nadzieje wysciskalas od nas )
lojalna_ 11:30, 03 paź 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Jolcia piękne spotkanie Brawo Wy

Ewciu hihihi zwariowane ))
Madzenka 15:07, 03 paź 2015

Skoro tak pieknie to zapodawaj fotki
Ensata 15:58, 03 paź 2015

a duza Jola gdzie na fotach?
lojalna_ 16:08, 03 paź 2015

))zas do roboty mnie zaciagneły ))

lojalna_ 16:08, 03 paź 2015