Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

amelia_b 00:48, 20 paź 2015

iwka napisał(a)

no jak nie jak tak, przecież ja byłam razem z nią, nie mogłam jej odciągnąć, mówi,że musi znaleźć bo brakuje nam do...
zaraz się batonikiem udławie
paula23 00:50, 20 paź 2015

ooo widzę zabawa na całego

Przybyłam jeszcze raz oficjalnie podziękować za miłą rozmowę i trawki już nie mogę się doczekać aż przyjdą Gdybyś była kiedyś w okolicy to gorąco zapraszam na kakao jeśli tak lubisz
amelia_b 00:52, 20 paź 2015

paula23 napisał(a)
ooo widzę zabawa na całego

Przybyłam jeszcze raz oficjalnie podziękować za miłą rozmowę i trawki już nie mogę się doczekać aż przyjdą Gdybyś była kiedyś w okolicy to gorąco zapraszam na kakao jeśli tak lubisz
Paula ja nie lubię mam po kakao traume z dzieciństwa, jak w szkole do kanapek z wędliny dawali szklankę kakao,a fe
paula23 00:59, 20 paź 2015

amelia_b napisał(a)
Paula ja nie lubię mam po kakao traume z dzieciństwa, jak w szkole do kanapek z wędliny dawali szklankę kakao,a fe

Oj tam oj tam...
Ja dzisiaj już taka zamyślona tymi moim rabatami robiłam małemu na kolacje kakao i M mówi że też by się napił to mu zrobiłam i mówię że mogę mu rano zrobić do termosu do pracy a on do mnie kakao do kanapek z wędlina? No fakt zamilkłam ale po chwili powiedziałam mu że mogę mu zrobić z kanapki nutella ale jednak nie skorzystał...
FrancoPolo 08:09, 20 paź 2015

lojalna_ napisał(a)
a moj klon chory chyba ...cos z nim jeszcze robic teraz?

Witam. Temu klonowi nic nie ma .To naturalny objaw ,Tegoroczne słońce go trochę przypaliło dlatego tak wygląda .Zależy to od roku i miejsca posadzenia. Na przyszły rok będzie dobrze.Na koniec pokażę mojego ale jest bardziej w cieniu. Pozdrawiam.
lojalna_ 08:42, 20 paź 2015

Franco Polo dziękuje bardzo za wizyte klony masz cudowne a wiedze ogromna pozdrawiam
lojalna_ 08:44, 20 paź 2015

Amelia i Paula

Pozdrawiam dziewczyny milego dnia dzis kawa
Agania 08:48, 20 paź 2015

Jolu, nie martw się klonikiem, on jeszcze malutki i delikatny, moje już wielkie drzewo, rośnie nad oczkiem i w pełnym słońcu i też miało przypalone listki na samej górze korony...ach to słońce, albo jest go za dużo i za gorąco, albo za mało

Pozdrawiam
amelia_b 08:59, 20 paź 2015

lojalna_ napisał(a)
Amelia i Paula

Pozdrawiam dziewczyny milego dnia dzis kawa
o ja chętnie bo akurat mi się kończy Jolu tobie też miłego dnia nie znalazłaś moich 6 gr przypadkiem?
anabuko1 10:06, 20 paź 2015

klony bardzo mi się podobają...u innych
Bo ja mam za małą działeczkę ,, na to wszystko co mi się podoba
pozdróweczki