Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzony z pasją

Ogród tworzony z pasją

AnnaCh 23:55, 04 sie 2015

Karol, jak ja Ci zazdroszczę tych swoich owoców
A nadmiar możesz przehandlować Zawsze będziesz miał pierwsze efekty swojej ciężkiej pracy w wymiernej postaci
Karol99 23:56, 04 sie 2015

jona napisał(a)

Będziecie dawać sąsiadom i wszystkim znajomym

W sumie racja
Karol99 23:58, 04 sie 2015

AnnaCh napisał(a)
Karol, jak ja Ci zazdroszczę tych swoich owoców
A nadmiar możesz przehandlować Zawsze będziesz miał pierwsze efekty swojej ciężkiej pracy w wymiernej postaci

Dziękuję, hahaha niezły pomysł
ewsyg 08:35, 05 sie 2015

Piszecie o drzewkach owocowych. Nie wyobrażam sobie bez nich ogrodu. Nic nie zastapi smaku świeżo zerwanych owoców. Też posadziłam kilka drzewek. Mało bo działka mała. Poza tym przy takiej ilości drzew jak u Ciebie to mus przetwory robić bo się tego nie przeje. Wychowałam się w domu z ogrodem, w którym było dużo drzew owocowych. Najbardziej pamiętam śliwy Uleny. Pychotki. Były dwie a i tak nie dało się zjeść wszystkich owoców. To były ogromne drzewa. Na Skąpaną w słońcu kupiłam Ulenę szczepioną na karłowej podkładce. Poizdrawiam Karolu
Tesska 08:45, 05 sie 2015

piekna lista owocowa tylko dlaczego tylko 1 brzoskwinka))) drzem brzoskwiniowy pycha
Karol99 09:03, 05 sie 2015

ewsyg napisał(a)
Piszecie o drzewkach owocowych. Nie wyobrażam sobie bez nich ogrodu. Nic nie zastapi smaku świeżo zerwanych owoców. Też posadziłam kilka drzewek. Mało bo działka mała. Poza tym przy takiej ilości drzew jak u Ciebie to mus przetwory robić bo się tego nie przeje. Wychowałam się w domu z ogrodem, w którym było dużo drzew owocowych. Najbardziej pamiętam śliwy Uleny. Pychotki. Były dwie a i tak nie dało się zjeść wszystkich owoców. To były ogromne drzewa. Na Skąpaną w słońcu kupiłam Ulenę szczepioną na karłowej podkładce. Poizdrawiam Karolu

Oj tak, to prawda warto miec drzewka owocowe,chociaz pare. Uleny to moje ulubione śliwki. W tym roku ładnie zaowocowały, będzie co jesc.
Karol99 09:04, 05 sie 2015

Tesska napisał(a)
piekna lista owocowa tylko dlaczego tylko 1 brzoskwinka))) drzem brzoskwiniowy pycha

Były dwie ale jedna zmarzła. Ciężkie są w uprawie brzoskiwinie. Nie za bardzo odpowiada im nasz klimat a szkoda
Karol99 09:12, 05 sie 2015

Troche zdjec ogrodu z rana, teraz jest świetnie, a za chwilę bedzie strasznie gorąco..

jona 15:36, 05 sie 2015

Może trzeba zaplanować jakiś zakątek z wodą . Dla ochłody na gorące dni . Można też sobie postawić zwykły pompowany basenik do moczenia nóg. Siostra by się ucieszyła
Mi gorąco bardzo nie przeszkadza. Podlewać tylko trzeba dużo. Najbardziej się martwię wakacyjnymi wyjazdami, ale w tym roku już za mną, więc teraz podlewania sobie dopilnuję
Karol99 16:02, 05 sie 2015

Basen jest, nawet całkiem spory więc można się schłodzić. Też zawsze się martwie o podlewanie, ale chyba w tym roku nie będzie takiego problemu.