Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzony z pasją

Ogród tworzony z pasją

Krys 21:24, 28 lis 2015

Karol a zakopujesz korytko?
Karol99 21:26, 28 lis 2015

Nie, ale stawiam w zacisznym miejscu w ogrodzie, między tujami lub świerkami.
Anda 21:31, 28 lis 2015

Sliczna wizytówka
Hodowcą berberysów zostaniesz? Podziwiam to wysiewanie

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Karol99 21:34, 28 lis 2015

Dziękuje

Jeżeli to wszystko wykiełkuje, to chyba będe zmuszony albo porozdaję po całej okolicy
Agania 21:54, 28 lis 2015

Oglądam wizytówkę ogrodu, napracowałeś się....super dobrałeś fotki, portrety roślin i owocowych plonów, pokazane na przemian z ogrodem....niezły pomysł
Gratuluję
Karol99 22:13, 28 lis 2015

Dziękuje bardzo
Flower1 12:10, 29 lis 2015

Karol99 napisał(a)

Rok temu jak siałem urosły gdzieś na 20 cm. Wiadomo, że trochę trzeba poczekać, ale bardziej robie to dla zabawy. Zobaczę ile z tego wyrosnie.

A posialem zwykły bordowy, bordowy kolumny, żółty kolumnowy, ottawski i bordowy taki jakby płożący.

Super ! bede Ci kibicowac ,przejrzalam wizytowke rowniez mi sie marzy .Jestem wielka fanka Twojego sadu ,jak kwitnie to musi byc jak w bajce pozdrawiam!
Joanna___ 14:56, 29 lis 2015

Karol99 napisał(a)
Tak interesuje mnie sloneczniczek szorstki.
Chętnie się dowiem gdzie mógłbym go ukopac, a niedaleko gdzieś jest?

Namiary podam na priv
Ależ Twój wątek pędzi.Pisałeś też o sianiu pęcherznic.U mnie są zmorą,sieją się same jak "gupie",pielę je.Nigdy nie wycinam kwiatostanów,bo podobają mi się torebki nasienne.Ty po prostu je otrząśnij nad ziemią i już,wyrosnąNajbardziej sieje się Luteus,słabiej te bordowe.
No a teraz oblukam wizytówkę
Karol99 15:38, 29 lis 2015

Flower1 napisał(a)

Super ! bede Ci kibicowac ,przejrzalam wizytowke rowniez mi sie marzy .Jestem wielka fanka Twojego sadu ,jak kwitnie to musi byc jak w bajce pozdrawiam!

Dziękuję, przed chwilą wróciłem bo je siałem do doniczek. Z tamtych zeszłorocznych posadzilem obwodke, wiec uważam ze warto.

Jak kwitną drzewka w sadzie to jest widok jak bajki. Zawsze żałuję że kwiaty mają tak krótko.

Tu aktualna fotka moich berberysow a właściwie samych nasion

Teraz tylko czekam do maja
Karol99 15:39, 29 lis 2015

Joanna___ napisał(a)

Namiary podam na priv
Ależ Twój wątek pędzi.Pisałeś też o sianiu pęcherznic.U mnie są zmorą,sieją się same jak "gupie",pielę je.Nigdy nie wycinam kwiatostanów,bo podobają mi się torebki nasienne.Ty po prostu je otrząśnij nad ziemią i już,wyrosnąNajbardziej sieje się Luteus,słabiej te bordowe.
No a teraz oblukam wizytówkę

Musze spróbować u mojego sąsiada reż rozsiewaja się jak chwasty u mnie jeszcze nie widziałem siewki, ale to dlatego że są mocno cięte i maja mało tych torebek nasiennych