Wiecie, coś w tym jest - przez 3 lata miałam problem z klonem flamingo. Powiedziałam mu wiosną, że jak się nie pozbiera to latem go wywalam i jeszcze nigdy nie był tak piękny jak jest teraz
Karol, czy widziałeś może nasionka Stipy do kupienia? Tak mi się u Was spodobały te trawki, że chciałabym w przyszłym roku mieć je u siebie. Ale nie wiem czy nasionka są łatwo dostępne.
Nasionka są dostępne choć ja ich nie dostałam u siebie bo miałam swoje. W obi podobno były.
Niestety sianie nie warte zachodu. W tym sezonie był szał na sianie stipy i nie wiele osób jest zadowolonych z efektu. Ja też tak sobie. Rośnie ale nie widać tego na rabacie.
Może one to słyszą? Słyszałem, że z roślinami trzeba rozmawiać. Takie przesądy ale moze cos w tym jest.
Ja bardzo nie lubię wyrzucać roslin, zawsze znajdę dla nich miejsce. Niektóre potrafią się bardzo odwdzięczyć. W ogrodzie mam świerka ze świąt, dziś jest jednym z ładniejszych.