U mnie nigdzie nie widziałem w okolicy. Podobno w Obi są czasami. W styczniu zgłoś sie na forum. Ja nie kupowałem, dostałem wszystkie nasionkamod forumowiczów. Bedziesz miała masę stip w nastepnym roku. Jak moje wydadzą nasionka to też mogę Ci wysłać.
Ja pierwszy raz wysiewalem, ładnie rosły ale w gruncie niektóre stanęły. Różnią się nieco od tych na zdjęciach. Ja stawiam jednak na rośliny wieloletnie. Ze stipą i innymi jednorocznymi jest trochę pracy i trzeba mieć miejsce na doniczki.
Szczerze powiedziawszy nie wiem, czy zdecyuje sie na siew w następnym roku.
My mamy trochę jakieś spaczenie, jezeli chodzi o pień drzewa. Musi byc wysoki i prosty. 1.70 to tak minimum, na inne nie patrzymy. Drzewo to musi byc drzewo, z wysokim pniem i żeby można było pod nim swobodnie przejsc.
Takie okazje bardzo lubie i na długo zostają w pamięci. Tez zawsze wspominam te wszystkie okazje.
Karol, ale pędzi wątek u ciebie... Lubię tu zaglądać Przypomnij mi proszę, jakie to klony polecałeś, wiem, że masz je u siebie, chciałabym jeden u siebie bordowy i jeden jakiś powiedzmy seledynowy. Co polecasz? Najlepiej jakiś bezproblemowy