Ewo a gdzie zamawiałas? Ja też nie wytrzymałam i jakiś czas temu zamówiłam ciemierniki,piwonie,hosty. Chcę zamówić jeszcze m.in. liliowce, bergenie i może trochę traw. Buziaki
Zdrówko już coraz lepiej. Katar jest uciążliwy, ale daję radę Muszę na wieczór być w formie, bo wybieram się na wielki bal (około 1800 osób) w stylu lat 20
Iwonko, jeżeli chodzi o miejsce, to planuję zrobić rabatkę bylinową w kolorach różowo-biało-niebieską/fioletową z różą eden w tle. Na razie mam na niej liliowce, ale w tym roku pierwszy raz mi kwitły i to dość słabo, więc nie jestem pewna ich kolorów. Będę na bieżąco obserwować i niepasujące kolory przenosić na inną rabatę. Wszystko mam na razie w głowie. Pewnie byłoby dobrze przenieść myśli na papier jak Ty to zrobiłaś. Muszę jednak jeszcze poczekać, aż będzie cieplej, bo chcemy poszerzyć rabaty -zmienią się wtedy rozmiary.
Na razie kupiłam sobie po kilka sztuk z myślą, że mi się rozrosną i będę mogą podzielić za rok. A zakupy wyszły i tak pod 500zł
Róży jeszcze nie zamówiłam. A też już można? Wiele roślin jest już wykupiona, więc trochę obawiam się, czy nie wykupią mi edenki.