Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

lojalna_ 08:15, 27 sie 2018

Chętnie się wybiorę i ta pierogarnie czeka !!! Widziałam z Mai ogrod preriowy z Kasą i jeszcze jakiś nowoczesny z altanka pięknie działa z mężem. A jej ogrod podglądać na IG na żywo chętnie zobaczę. Tam napewno pory roku zmieniają cały krajobraz .
08:16, 27 sie 2018
nie czuje sie znudzona fotkami obejrzałam z przyjemnością relacje spotkaniowe i wycieczkowe

Ewa777 08:33, 27 sie 2018

lojalna_ napisał(a)
Chętnie się wybiorę i ta pierogarnie czeka !!! Widziałam z Mai ogrod preriowy z Kasą i jeszcze jakiś nowoczesny z altanka pięknie działa z mężem. A jej ogrod podglądać na IG na żywo chętnie zobaczę. Tam napewno pory roku zmieniają cały krajobraz .

Joluś, na takie plany to mi się aż buzia uśmiecha od ucha do ucha
A może jeszcze do Hortulusa byśmy się wybrały? Tam też pięknie
Z Magdą wczoraj rozmawiałyśmy, że fajnie byłoby zobaczyć ogród Kasi Bellingham wiosną, latem i jesienią. Niestety wizyt nie ma wiosną. Ewentualnie warsztaty wtedy się odbywają i można by przy okazji zobaczyć ogród

Muszę odrobić zaległości, bo nie widziałam tego ogrodu w Mai. Jestem ciekawa jak został pokazany
Ewa777 08:37, 27 sie 2018

eee_taam napisał(a)
nie czuje sie znudzona fotkami obejrzałam z przyjemnością relacje spotkaniowe i wycieczkowe

Cieszę się, Justynko, że nie zanudziłam fotkami. Miesiąc temu wstawiłam preriową z lipca, teraz z sierpnia. Mało się zmieniło, ale można dostrzec pewne różnice. Na pewno widać je w trawach
08:43, 27 sie 2018
Ewa777 napisał(a)

Joluś, na takie plany to mi się aż buzia uśmiecha od ucha do ucha
A może jeszcze do Hortulusa byśmy się wybrały? Tam też pięknie
Z Magdą wczoraj rozmawiałyśmy, że fajnie byłoby zobaczyć ogród Kasi Bellingham wiosną, latem i jesienią. Niestety wizyt nie ma wiosną. Ewentualnie warsztaty wtedy się odbywają i można by przy okazji zobaczyć ogród

Muszę odrobić zaległości, bo nie widziałam tego ogrodu w Mai. Jestem ciekawa jak został pokazany

jest jeszcze w Maji jej prywatny ogród w Warszawie? chyba w Warszawie o ile nie pokreciłam czegoś ...tez taki naturalny dziki bez trawnika
08:44, 27 sie 2018
Ewa777 napisał(a)

Cieszę się, Justynko, że nie zanudziłam fotkami. Miesiąc temu wstawiłam preriową z lipca, teraz z sierpnia. Mało się zmieniło, ale można dostrzec pewne różnice. Na pewno widać je w trawach

bo ona juz do zimy taka zostanie ...wiosna i poczatkiem lata pewnie jest zupełnie inna
Ewa777 13:29, 27 sie 2018

eee_taam napisał(a)

jest jeszcze w Maji jej prywatny ogród w Warszawie? chyba w Warszawie o ile nie pokreciłam czegoś ...tez taki naturalny dziki bez trawnika

Na blogu podanych jest 12 odcinków Mai Jest co oglądać
Piszesz chyba o odcinku "Oaza na Żoliborzu"
Mam co oglądać
Ewa777 13:30, 27 sie 2018

eee_taam napisał(a)

bo ona juz do zimy taka zostanie ...wiosna i poczatkiem lata pewnie jest zupełnie inna

Ta rabata, jak mówi Kasia, ma być bezobsługowa. Tylko wiosną trzeba wszystko przyciąć. Oni nie związują traw na zimę.
13:36, 27 sie 2018
Ewa777 napisał(a)

Ta rabata, jak mówi Kasia, ma być bezobsługowa. Tylko wiosną trzeba wszystko przyciąć. Oni nie związują traw na zimę.

ja tez nie wiaze traw ...leniwa jestem

nawet sie zastanawiam czy rozplenic w środku zimy nie przyciac jak juz sie te kłosy zrobia takie brzydkie ....bo straszy mnie ta słoma sucha zima na rabatach

anabuko1 13:41, 27 sie 2018

Cudne te rabaty
Ale jakie fajne też znaczniki -tabliczki do ziół