Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 20:31, 17 wrz 2018

lojalna_ napisał(a)

Cudna jest w zeszłym roku były u nas takie pięknie .....: limonkowo kwitnie. Pizza juz była ?

Edit. Wreszcie kupiłam różowa jarzmianka miałam ja u Ciebie sobie obejrzeć ale widocznie roze zaćmy ja uroda )))

Kwitnie limonkowo Prawie cały czas
Pzzy nie było. Musze się do Ciebie uśmiechnąć o przepis

U mnie jarzmianki kwitną teraz drugi raz
Katkak 21:23, 17 wrz 2018

Ewciu cudna ta nowa horcia, widziałam
Ewa777 18:30, 20 wrz 2018

Katkak napisał(a)
Ewciu cudna ta nowa horcia, widziałam

Mi też bardzo się podoba Coś mnie wzięło na limonkę
Gardener27 18:38, 20 wrz 2018

Widzę że kolekcja cały czas się powiększa, Ewa masz słabość do hortensji ale takie słabość to sama przyjemność

Jarzmianki u mnie w tym roku bardzo marne, nie podlewałem ich i ledwo zakwitły, obecnie w stanie suszu.

Ewciu masz jeszcze siłę na ogrodowanie, czy sezon dał Ci mocno popalić ?
Ewa777 19:14, 21 wrz 2018

Gardener27 napisał(a)
Widzę że kolekcja cały czas się powiększa, Ewa masz słabość do hortensji ale takie słabość to sama przyjemność

Jarzmianki u mnie w tym roku bardzo marne, nie podlewałem ich i ledwo zakwitły, obecnie w stanie suszu.

Ewciu masz jeszcze siłę na ogrodowanie, czy sezon dał Ci mocno popalić ?

Przemku, jak miło, że zajrzałeś
W hortensjach jestem cały czas zakochana. Podobają mi się ogrodowe i bukietowe. Wszystkie nowe odmiany pojawiające się na rynku powodują u mnie frustrację, bo chciałabym je mieć, a nie mam już miejsca w ogrodzie.

U mnie jarzmianki dobrze się mają. To zaleta małego ogrodu i dużej ilości czasu latem - całe wakacje podlewałam codziennie Teraz nawet powtarzają kwitnienie.

Mimo tego, że już wrzesień, ogród wygląda bardzo ładnie. Dużo w nim kwitnących kwiatów. Bardzo mnie to cieszy, bo dla mnie to koniec lata, a nie początek jesieni

W ogrodzie nic teraz nie robię - chwasty nie rosną, nic nie przesadzam. Mogę odpoczywać i podlewać oczywiście, bo nadal u mnie susza
mirkaka 21:38, 23 wrz 2018

Ewa hortensjowa dziewczyna z Ciebie

w tym roku susza, nie podlewałam tak jak Ty, trawnik mam wyschnięty
Malgosik 11:56, 29 wrz 2018

Ewa777 napisał(a)

Przemku, jak miło, że zajrzałeś
W hortensjach jestem cały czas zakochana. Podobają mi się ogrodowe i bukietowe. Wszystkie nowe odmiany pojawiające się na rynku powodują u mnie frustrację, bo chciałabym je mieć, a nie mam już miejsca w ogrodzie.

U mnie jarzmianki dobrze się mają. To zaleta małego ogrodu i dużej ilości czasu latem - całe wakacje podlewałam codziennie Teraz nawet powtarzają kwitnienie.

Mimo tego, że już wrzesień, ogród wygląda bardzo ładnie. Dużo w nim kwitnących kwiatów. Bardzo mnie to cieszy, bo dla mnie to koniec lata, a nie początek jesieni

W ogrodzie nic teraz nie robię - chwasty nie rosną, nic nie przesadzam. Mogę odpoczywać i podlewać oczywiście, bo nadal u mnie susza

Super!
Ale najpierw dużo się musiałaś napracować i systematycznie, by teraz chwasty nie rosły a kwiaty pięknie kwitły.
Każdy z nas wie ile to pracy.
Gratuluję!
Ewa777 00:06, 30 wrz 2018

mirkaka napisał(a)
Ewa hortensjowa dziewczyna z Ciebie

w tym roku susza, nie podlewałam tak jak Ty, trawnik mam wyschnięty

Mireczko, mi łatwiej, bo mam mniejszy ogród. Podlewam nawet teraz, bo sucho we wrześniu mamy.
Ewa777 00:08, 30 wrz 2018

Malgosik napisał(a)

Super!
Ale najpierw dużo się musiałaś napracować i systematycznie, by teraz chwasty nie rosły a kwiaty pięknie kwitły.
Każdy z nas wie ile to pracy.
Gratuluję!

Właściwie wiosną trzeba mocno pilnować, aby nie było chwastów. Potem wszystko rozrasta się i chwasty nie mają szans
Ogród we wrześniu nadal wygląda pięknie.
W tym roku bardzo dużo czasu spędziłam na podlewaniu. Prawdziwa susza.
Gardener27 00:09, 30 wrz 2018

Ewa spać nie możesz ? Co słychać w ogrodzie ?