Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 19:55, 06 maj 2022

kasiek napisał(a)
O jak pięknie! We Wrocku byłam w japońskim, na reszte nie starczyło czasu ale i tak wrażenia były mega!

Ogród japoński przeszliśmy 3 razy, tak nam się podobało. Fajnie było, bo za każdym razem inaczej padały promienie słońca Weekend majowy, to niestety tez straszne kolejki. Do japońskiego czekaliśmy 1,5 godziny do kasy. Ale potem było tak cudownie, że nie żałujemy
Ewa777 19:59, 06 maj 2022

Anusia2 napisał(a)
Owocny wyjazd majowy. Pięknie tam. Wojsławice to miejsce jest na mojej liście. Mam nadzieę, że kiedyś tam dojadę.

Do Wojsławic miałam przyjechać kilka lat temu na dużą imprezę ogrodniczą. Miałam już zamówione noclegi i niestety córka się rozchorowała. Teraz byliśmy pierwszy raz i powiem, że jestem pod ogromnym wrażeniem wielkości obszaru, ukształtowaniem terenu i różnorodnością roślinności. Wspaniałe miejsce. Chętnie wybrałabym się jeszcze kilka razy w różnych porach roku
Kasya 20:11, 06 maj 2022

Ale fantastyczny wypad cudne miejsce
Ewa777 20:55, 06 maj 2022

Kasya napisał(a)
Ale fantastyczny wypad cudne miejsce

To prawda. Pierwszy raz byliśmy we Wrocławiu i jesteśmy zachwyceni ogrodami, parkami i ilością zielonych swerów. I do tego ta piękna, słoneczna pogoda
abiko 21:40, 06 maj 2022

Fajna wycieczka Wojsławice są obłędne i takie inne. Z przyjemnością też tam wrócę, tym bardziej, że pracuję teraz dla wrocławskiej firmy i w planach są wyjazdy do Wrocławia
Joku 21:52, 06 maj 2022

Byłam w Wojsławicach 2 razy w czasie dużych imprez, panował straszny tłok. Trochę przytłaczające to było. Chociaż rozległy teren trochę łagodził masę ludzką.
Obejrzałam z przyjemnością zdjęcia z wyprawy na Dolny Śląsk. To mój ulubiony region.
Milka 07:19, 07 maj 2022

Ewa, doczytałam, obejrzałam wspaniały wypad, cieszę się, że się podobało. Tez uwielbiam te miejsca.
Nam też wyjazd udał się i nawet pogoda była super.
nicol21 09:24, 07 maj 2022

Piękna wycieczka i super, że pogoda dopisała. Kiedyś też muszę odwiedzić i ogrody i Wojsławice. Póki co nie wygląda, żeby mi się udało w tym roku.... a tak pięknie jest!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Ewa777 13:34, 07 maj 2022

abiko napisał(a)
Fajna wycieczka Wojsławice są obłędne i takie inne. Z przyjemnością też tam wrócę, tym bardziej, że pracuję teraz dla wrocławskiej firmy i w planach są wyjazdy do Wrocławia

O, to super masz Wyjazd słuzbowy można połączyć ze zwedzaniem ogrodów Wojsławice mnie zauroczyły
Ewa777 13:37, 07 maj 2022

Joku napisał(a)
Byłam w Wojsławicach 2 razy w czasie dużych imprez, panował straszny tłok. Trochę przytłaczające to było. Chociaż rozległy teren trochę łagodził masę ludzką.
Obejrzałam z przyjemnością zdjęcia z wyprawy na Dolny Śląsk. To mój ulubiony region.

W czasie długiego majowego weekendu też było sporo ludzi, ale rozeszli się po całym terenie i nie przeszkadzało to w oglądaniu i ronieniu zdjęć. Myślę, że fajnie jest pojechać tam w tygodniu na cały dzień Ja Dolnego Śląska nie znam za bardzo. Trzeba to zmienić