Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Kuba 20:48, 11 wrz 2015

U Ciebie zawsze oglądam hortensje o których nawet nie miałam pojecia że istnieją wszystkie chciałoby się mieć takie piekne, widać że kochasz je miłością odwzajemnioną
Ewa777 09:47, 12 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
Silver Dolars bardzo mi sie podobaja , miałam jedna ale zfidek mi obryzł galazki niestety a juz duza była ....mus znowu kupic Ewcia macham

To Twój Fidek taki bardziej roślinożerny jest. Może jest wegetarianinem
Ewa777 09:50, 12 wrz 2015

Kuba napisał(a)
U Ciebie zawsze oglądam hortensje o których nawet nie miałam pojecia że istnieją wszystkie chciałoby się mieć takie piekne, widać że kochasz je miłością odwzajemnioną

Ewo, dziękuję za miłe słowa Rzeczywiście bardzo lubię hortensje i co roku jest ich coraz więcej w moim ogrodzie. Szkoda tylko, że w tym roku wrzesień taki zimny, bo chętnie poprzebywałabym jeszcze w ogrodzie, ale nie lubię zimna.
Katkak 10:35, 12 wrz 2015

Ewcia Ty nam tu nie mydl oczu gdzie co będzie, tylko pokaż już posadzone . Żartuję, u mnie berberys i wiciokrzew też tydzień na wsadzenie czekają, ale co zrobić jak z czasem na ogródkowanie cienko. Dziś za to mam zamiar się trochę powyżywać w ogrodzie i nawet katar mi w tym nie przeszkodzi . Buźka .
Flower1 13:54, 12 wrz 2015

Ewciu widze ze masz Zywotkinki , wszyscy odradzaja ale i tak zakupilam dwa bo strasznie mi sie podobaja ,podobno przemarzaja w zime itd czy zabezpieczasz je jakos przed zima ? piekne sa...ile maja lat?
Ewa777 16:16, 13 wrz 2015

Katkak napisał(a)
Ewcia Ty nam tu nie mydl oczu gdzie co będzie, tylko pokaż już posadzone . Żartuję, u mnie berberys i wiciokrzew też tydzień na wsadzenie czekają, ale co zrobić jak z czasem na ogródkowanie cienko. Dziś za to mam zamiar się trochę powyżywać w ogrodzie i nawet katar mi w tym nie przeszkodzi . Buźka .

Kasiu, u mnie znowu zastój w ogrodzie mamy imprezy rodzinne, które sporo czasu zabierają. Do tego pogoda u nas taka, że szkoda gadać. Zimno i nieprzyjemnie. Buźka
Ewa777 16:19, 13 wrz 2015

Flower1 napisał(a)
Ewciu widze ze masz Zywotkinki , wszyscy odradzaja ale i tak zakupilam dwa bo strasznie mi sie podobaja ,podobno przemarzaja w zime itd czy zabezpieczasz je jakos przed zima ? piekne sa...ile maja lat?

Jeżeli chodzi Ci o te, co rosną z różyczkami w przedogródku, to nie mam z nimi żadnych problemów. Nie zabezpieczam ich na zimę. Czasami mają zasuszone gałązki, wtedy je wycinam. Przez sezon i tak się zagęszczą. U mnie rosną 10lat.
Flower1 19:09, 13 wrz 2015

Ewa777 napisał(a)

Jeżeli chodzi Ci o te, co rosną z różyczkami w przedogródku, to nie mam z nimi żadnych problemów. Nie zabezpieczam ich na zimę. Czasami mają zasuszone gałązki, wtedy je wycinam. Przez sezon i tak się zagęszczą. U mnie rosną 10lat.

Piekne sa ,pozdrawiam!
Margo 21:02, 13 wrz 2015

Ewo, jak tam córa po egzaminach ? Udało się ???
Ewa777 21:22, 13 wrz 2015

Margo napisał(a)
Ewo, jak tam córa po egzaminach ? Udało się ???

Do Krakowa nie udało się. Jutro zaczyna w Warszawie. Trzymaj kciuki