Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Rench 16:41, 28 wrz 2015

Ewa777 napisał(a)
Double Delight

Jak dla mnie to jest róża Nostalgie
Ten perłowy środek ,bez żółtych odcieni,to właśnie ona. Kiedy przekwita jest niemal całkowicie malinowa.

Porównaj do mojej,czyż nie jest podobna, późnię usunę fotkę

Ewa777 17:16, 28 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
Ewcia ja jeszcze w przyszłym roku jedna hortensje tzn inna odmiane niz mam bym chciała ale patrze na ten wybor i sama nie wiem ....co wybrac ()

Jolu, ja na pewno coś jeszcze wybiorę z tych niższych odmian Wybór jest rzeczywiście bardzo duży Ale zawsze można dopytać się dziewczyn, które mają dużo hortensji, żeby wybrać taką, która nam najbardziej odpowiada
Wiesz, że u mnie ciągle nie pada?
Ewa777 17:20, 28 wrz 2015

Rench napisał(a)

Jak dla mnie to jest róża Nostalgie
Ten perłowy środek ,bez żółtych odcieni,to właśnie ona. Kiedy przekwita jest niemal całkowicie malinowa.

Porównaj do mojej,czyż nie jest podobna, późnię usunę fotkę

Reniu, ja naprawdę nie wiem, czy mam Nostalgię, czy Double Delight Moja rzeczywiście najpierw ma więcej białego niż czerwonego, potem coraz bardziej czerwienieje, aż się robi malinowa Może to Nostalgia - nie wiem

A i w żadnym stadium nie ma nic wspólnego z żółtym
bartek_luberda 19:45, 28 wrz 2015

Spotkanie super Tylko ja tak z doskoku gdzieś tam byłam bo ja nieśmiała jestem Ale dużo osób było w kawiarni z ogrodowiska a się nie ujawniały
Sabina76 08:17, 29 wrz 2015

Ewa777 napisał(a)

Myślę, że teraz dobrze się podcina, bo drzewo nie "płacze". Wiosną będą leciały soki.

Dziękuję, więc chyba przymierzę się z sekatorem A bałam się, że za późno na cięcie Jak źle mi wyjdzie, to mnie mąż ukatrupi, bo to nasze pierwsze wsadzone drzewo na działce
yolka 08:36, 29 wrz 2015

Berberyski przed hortensjami dają piekny kolorystyczny efekt, w razie czego chyba można je przycinać. Ja mam jednego w skalniaku i tne go mocno i dobrze mu to robi. Buziole
szemusia 11:43, 29 wrz 2015

Podziwiam Was dziewczyny za umiejętność upychania chciejstw... I róże i hortki, same rarytasy...

Piszesz Ewcia, że pada u Ciebie? Zazdraszczam tego deszczu - u mnie znów susza totalna. Gdy przeglądam pogody długoterminowe, to deszcz ciągle jest planowany na za tydzień. Po kilku dniach... znów za tydzień i tym sposobem nie pada wcale
Ewa777 14:13, 29 wrz 2015

bartek_luberda napisał(a)
Spotkanie super Tylko ja tak z doskoku gdzieś tam byłam bo ja nieśmiała jestem Ale dużo osób było w kawiarni z ogrodowiska a się nie ujawniały

Ale udało Ci się poznać kilka osób, to już kolejnym razem będzie Ci raźniej Te spotkania są bardzo przyjemne
Ewa777 14:15, 29 wrz 2015

Sabina76 napisał(a)

Dziękuję, więc chyba przymierzę się z sekatorem A bałam się, że za późno na cięcie Jak źle mi wyjdzie, to mnie mąż ukatrupi, bo to nasze pierwsze wsadzone drzewo na działce

My musieliśmy użyć małej piły - sekatorem nie dałoby rady
Ewa777 14:16, 29 wrz 2015

yolka napisał(a)
Berberyski przed hortensjami dają piekny kolorystyczny efekt, w razie czego chyba można je przycinać. Ja mam jednego w skalniaku i tne go mocno i dobrze mu to robi. Buziole

Berberysy będę przysinać, a hortki podpierać, to może nie wejdą na siebie