Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 06:49, 11 sty 2017

Rumianka napisał(a)
Pingwinki ochoczo zapraszają do ośnieżonego ogrodu, ja już tam byłam...

Cześć Eliso, miło,że wpadłaś
Ewa777 06:58, 11 sty 2017

Katkak napisał(a)
Dzięki Ewunia . Sporo filmików z tej stronki już obejrzałam, ale dokształciłam się czytając artykuły o ptakach. Jak przeczytałam ile sikorki potrafią robali wtrynić, to chyba z 10 budek zawieszę . Dzięki Słonko .

Tę stronę prowadzi pan, który był u nas na warsztatach. Bardzo ciekawie opowiadał o ptakach i w sposób żartobliwy - wszyscy byli zachwyceni Stronę też ma interesującą - sama się wkręciłam w czytanie i oglądanie
mirkaka 07:54, 11 sty 2017

Witaj Ewcia, i ja podziwiam pingwinki. Ja w tym roku niczego nie okryłam, teraz się martwię czy różyczki dadzą radę a szczególnie Veilchenblau- ona jest wrażliwa na mróz i kwitnie na zeszłorocznych pędach więc jak przemarznie to nie zakwitnie.
Ewa777 17:39, 13 sty 2017

Kasik napisał(a)
Pięknie Was zasypało To jedne co w zimie piękne- to pejzaże i czyste obejścia w koło.

Obrałaś roślinki pięknie i zabawnie- super to wygląda. :

Pozdrowienia i szczęścia życzymy, bo wcześniej się jakoś nie złożyło.

Cieszę się, ze mamy trochę tego śniegu Od razu jest jaśniej i czyściej
Dziś jeszcze dosypało i jest po prostu bajkowo
Ewa777 17:43, 13 sty 2017

Margo napisał(a)
Ewciu, wszystkiego dobrego w Nowym Roku, bo chyba jeszcze do Ciebie nie zaglądałam w tym roku
Ależ u Ciebie dużo śniegu. U mnie mniej stanowczo, za to po ostatnim sztormie nad morzem widoki jak z bajki Kraina Lodu rekompensują wszystko. Ale dziś pojechaliśmy za Chwaszczyno na kulig z dziećmi, niby niedaleko a różnica spora.
Pingwiny ze sniegowymi czapeczkami super wyglądają

Gosiu, a jak dzisiaj? U mnie dosypało. Ciężko się odkopać, żeby wyjść z domu czy do niego wrócić, ale pięknie jest Czas wybrać się na kulig - dobry mieliście pomysł
Ewa777 17:58, 13 sty 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Nooo to się nazywa zima Pięknie

U mnie zima próbuje dorównać Twojej Dobrze, ze nie mamy takich mrozów jak u Ciebie
Ewa777 18:03, 13 sty 2017

Milka napisał(a)
Piękna zima, taka jak za dawnych lat

Dla mnie prawdziwa zima to taka ze śniegiem Może jutro uda mi się zrobić trochę zdjęć. Jeżeli będzie tak pięknie jak dziś Dziś było już za ciemno na zdjęcia.
Ewa777 18:05, 13 sty 2017

Dorota123 napisał(a)
Dziękuję za życzenia, ja też Tobie i Twoim bliskim życzę wszystkiego najlepszego na ten rok. Pod względem ogrodniczym życzę dobrej pogody, radości z wypracowanego ogródeczka i żadnych strat w roślinkach.
Zimowy ogród u Ciebie wygląda pięknie.

Dziękuję Dorotko za życzenia Teraz chyba wszystkie ogrody w Polsce są przysypane śniegiem A u Ciebie jak?
Ewa777 18:08, 13 sty 2017

mirkaka napisał(a)
Witaj Ewcia, i ja podziwiam pingwinki. Ja w tym roku niczego nie okryłam, teraz się martwię czy różyczki dadzą radę a szczególnie Veilchenblau- ona jest wrażliwa na mróz i kwitnie na zeszłorocznych pędach więc jak przemarznie to nie zakwitnie.

Mireczko, u Ciebie trochę zaciszniej jest, więc roślinki mają lepsze warunki. Ja mam kilka roślin, które muszę koniecznie co roku okrywać, bo są za delikatne. A i tak co roku jakaś roślina wypada na wiosnę.
ren133 18:36, 13 sty 2017

Ewa777 napisał(a)

Suuuuper widok