Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Joku 21:20, 20 sie 2017

Ściankę z lustrem i cały ogród miałam dzisiaj okazję obejrzeć na własne oczy.
Ewuniu, Krzysiu dziękuję za waszą gościnę i mile spędzony czas. Po raz kolejny spędziłam u was kilka bardzo sympatycznych godzin. Ogród prezentuje się przepięknie. Rośliny dorodne, zadbane, piękne rabaty.
Dziękuję również pozostałym Ogrodomaniakom za wspólnie spędzony czas. Świetnie się z wami wszystkimi czułam.

Kilka obrazków z ogrodu Ewy i Krzysia

Ewa777 21:21, 20 sie 2017

Najpierw zbiorowo dziękuję Joku, Agnieszce, Anusi, Kasi, Gosi, Asi, Yolce, Małgosi, Tereni za pochwały na temat ścianki Nawet nie wiecie jak mi jest przyjemnie, że Wam się podoba
Ewa777 21:24, 20 sie 2017

makkasia napisał(a)
ściana wymiata - świetnie to wygląda jestem ciekawa czym ją podsadzisz...
macham

Kasiu, zachowamy w tym miejscu styl japoński - będą kamienie (być może z wodą) i azalie. Na miejscu zostaje niwak, który jest na górce od początku.
Ewa777 21:27, 20 sie 2017

GosiaJoanna napisał(a)
Ewcia ja podglądam w ukryciu hihi ale tym razem skomentuje...."kopara mi opadła" tak mlodziezowo rzeknę PIEKNIE WOW

Gosiu, po cichu liczyłam, że Ty też przybędziesz na spotkanie do mnie
Dałabym Ci skrętniki

Dziękuję za te słowa uznania Tęsknię za Tobą Pojawiaj się częściej Buziaki
Joku 21:27, 20 sie 2017

Ewa, efekt super!

Mam jeszcze takie obrazki

Katkak 21:29, 20 sie 2017

Ewcia spotkanie swietne, ogród dopieszczony, ale dla mnie numerem jeden jesteś Ty w tej sukience - no cudnie Kochana . Obłędnie Ci w takich niebieskosciach.
Ewa777 21:29, 20 sie 2017

Dorota123 napisał(a)
Świetny pomysł z tą ścianką, ale i realizacja w najwyższych lotach. Słowa uznania dla osoby wykonującej całą robotę.

Dorotko, cała ściankę zrobił mój mąż ze mną Jedynie rama była zamawiana u kowala i lustro u szklarza Bardzo dziękuję za słowa uznania
Ewa777 21:36, 20 sie 2017

Joku napisał(a)
Ściankę z lustrem i cały ogród miałam dzisiaj okazję obejrzeć na własne oczy.
Ewuniu, Krzysiu dziękuję za waszą gościnę i mile spędzony czas. Po raz kolejny spędziłam u was kilka bardzo sympatycznych godzin. Ogród prezentuje się przepięknie. Rośliny dorodne, zadbane, piękne rabaty.
Dziękuję również pozostałym Ogrodomaniakom za wspólnie spędzony czas. Świetnie się z wami wszystkimi czułam.

Jolu, ale jesteś szybka

Bardzo Ci dziękuję za to, że nas odwiedziłaś Bardzo dziękuję za miłe pogaduszki, za miło spędzony czas, za cudowne prezenty i piękne zdjęcia Ja mam bardzo mało zdjęć z tego spotkania Bardzo lubię oglądać zdjęcia mojego ogrodu widziane okiem gościa Dziękuję, że zrobiłaś kilka zdjęć i tak szybko wstawiłaś

Zapraszam na kolejne spotkanie

Dla Ciebie mój hibiskus

jazzy 21:39, 20 sie 2017

Joku napisał(a)

Ewa, po prostu wow! Świetnie to wygląda i idealnie wpasowaliście ściankę w ogród. Oczu oderwać nie mogę!
Ewa777 21:43, 20 sie 2017

Katkak napisał(a)
Ewcia spotkanie swietne, ogród dopieszczony, ale dla mnie numerem jeden jesteś Ty w tej sukience - no cudnie Kochana . Obłędnie Ci w takich niebieskosciach.

Kasieńko, a skąd Ty wiesz, że to sukienka? Na zdjęciu nie widać Ale rzeczywiście to jest sukienka Ale miło mi napisałaś Buziaki

Widziałam u Ciebie jak ładnie przyjęła się hortensja Schloss Wackerbarth. U mnie tak kwitnie teraz