...ja w sprawie suszarki na ciuchy...juz ponad dwa lata używami i jest to cud techniki... szybko i bez roboty suszy a majty na suszarce stojącej nie ozdabiają ani ogrodu ani chałupy...
Faktycznie są genialne! Czy będą rosły w półcieniu? Szukam kulki na długim kiju do cienia. Nie wiem jakie drzewo by się do tego nadawało albo co szczepionego.
Nie kracz.... a Ty dziś znowu meczyk poza domem...?
Ja mam na mecz wychodne, bo u mnie w chacie męski klub kibica,........ a u mojej koleżanki- damski.....
Wieloszka pisała, że trzeba prysnąć na przędziorka, ale tego się nie bojam- mam kilka świerków conica- też je pryskam wiosną ze 2 razy i rosną ładnie
Fajnie, że macie objazd, też byłabym chętna.... tyle, że trochę daleko ode mnie
Jak traficie na takie świerczki szczepione to bardzo proszę o fotki.....spodobały mi się, bo trzmielinki to przemarzną, cisy za drogie, a te piękne są i już w kilku ogrodach na O je widziałam.... tyle, że w zachodniej Polsce.....
Jeśli planujesz wyjazd w moje strony, to domówimy się jakoś... może uda się kawkę wypić
Szczerze mówiąc nie wiem.... u siebie planuję w słoneczku posadzić... w cieniu mam sosenkę na pniu, ale nie wiem jaka to odmiana- daje radę
...tylko taką fotkę mam:
Suszarke posiadam i moge tylko chwalic nie wiem jak wygladałyby nasze ubrania gdyby nie suszarka ja mam białego dlugowłosego psa wiec dla mnie suszarka to zbawienie suszy i kłaki czysci